2777
2789
عنوان

من با دستای خودم بچم نابود کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 68 پست

توهین و تحقیر های ما چیزی را تغییر نمیده 

شما از همین اتفاق درس بگیرید و روند تربیتی را تغییر بدید 

رفیق باشید همراه باشید و اعتماد به نفس فرزندتون را تقویت کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

واقعا براتون متاسفم کاش واقعا قبل بچه دار شدن یکم رو خودتون کار کنین و بدون فکر بچه دار نشین که یه بچه مریض و افسرده و عقده ای تحویل جامعه ندین 

اخه بدبخت بچه 9 ساله اصلا مگه چیکار کرده که از همه بی عرضه تر شده مگه بچه 18 سالس یا مگه 30 سالشه که اینطوری میگین ذاتا به  اونا هم همچین حرفی رو نمیگن 

شما بچه رو نابود کردن اونم تو مهم ترین سنش 

حداقل یه مشاور ببرینش تربیت و رفتار غلط تون اصلاح شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چی به بچه این گفتید؟؟؟چرا با روان بچه بازی می کنید و اعتماد به نفسش از بین می برید؟؟نکنه فکر کر ...

چون هرکسی که توانایی والد شدن داره صلاحیتشو نداره

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

عوضش سر زبون داره. والا خوبه بچه ۹ ساله این شکلی حرف بزنه دمش گرم که میتونه حرفای دلشو بزنه . این خودش یه نقطه قوته. اما حالا یه چیز خوشمزه درست کن بشین دو کلام تو ارامش باهاش حرف بزن و به حرفاش گوش بده و معذرت خواهی کن. 

😐

عزیزم دیدم که میگم کلا الان به بچه بگی بالای چشمت ابرو ناراحت میشن 

تا الان بچه های من پدرشون بهشون حرف بدی حتی نگفته فقط اخم کرده 

ولی تا ۱ ساعت تازه باید بگی ببخشید و اشتباه شده 

عزیزم دیدم که میگم کلا الان به بچه بگی بالای چشمت ابرو ناراحت میشن تا الان بچه های من پدرشون بهشون ح ...

شماهم از اون ور بوم افتادید، پسر من سه سالشه خدا کنه از این ادا اصول ها نداشته باشه🤦🏻‍♀️😅

از الان شروع کن

از امروز هرکاری ک تا الان کردی رو برعکسش انجام بده

اینکه نزده کار خوبی کرده بهش بگو در اینجور مواقع جلوی کسی ک داره میزنه بایسته و بگه اجازه نداری دست روی من بلند کنی لطفا ب بچهاتون زدن یاد ندین اینهمه قاتل و چاقو کش مگه کی هستن؟همین بچهای بزن هستن

شما هم از امروز فقط از بچت تعریف کن الانم بش بگو کار خوبی کردی نزدی اما نباید اجازه میدادی ک اونم بزنه

یه سریا همچین خاک و فلان بستن انگار خودشون اسطوره هستن

شما رفتاراتون اشتباه بوده از این به بعد به بچت مسئولیت بده و کارایی بده که بتونه از پسش بر بیاد هی تشویقش کن بگو آفرین پسر قوی من  پسر زرنگم پطر باهوشم  

خداروشکر زود فهمیدی جبرانش کنید 

only God
عزیزم دیدم که میگم کلا الان به بچه بگی بالای چشمت ابرو ناراحت میشن تا الان بچه های من پدرشون بهشون ح ...

اکی ما نمیگیم که لوس کنن بچه رو یا اصلا هیچ حرفی بهش نزنن ما میگیم تخریب نکنن بچه رو ایشون بچه رو باحرفاش تخریب و نابود کرده