2777
2789
عنوان

من با دستای خودم بچم نابود کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 68 پست
خانم محترم که گفتین اون فامیلتون موفقه تروماهای ذهنیش رو قرار نیست که بیاد به شما بگه دوما فردا پس ف ...

فک میکنه مثلا تروما شاخ یا دم هست ک دربیاره

فردا همون تروما تو رفتارش با همسرش بچش جامعه خودش نشون میده

چند سالته ؟؟؟؟ اصلا بچه دیدی ؟؟؟ بچه نیست ۲۱ ساله هستن هردو تروما رو برو اول بخون بعدش بیا

عزیز دل الان بروز نمیکنه که چند سال بعد بروز میده خودشم سر خودش نه سر ادم های دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکواندو یک ساله میره خیلی بهتر شده توی مدرسه قبل اینکه بره باشگاه به شدت کتک می‌خورد الان از خودش دف ...

خداروشکر منم راضی هستم رفتار پسرم تو جمع خیلی خیلی تغییر کرده اعتماد به نفسش بیشتر شده

خانم محترم که گفتین اون فامیلتون موفقه تروماهای ذهنیش رو قرار نیست که بیاد به شما بگه دوما فردا پس ف ...

منم نمیگم بچه رو باید کتک زد ولی واقعا از دیدن تربیت پسر دایی خودم به این نتیجه رسیدم همش با دل بچه راه اومدن و گفتن بهش تو تکی و عالی هیچی نصیبش نمیکنه 

وضعمون هم خیلی عالیه پسره کلا مدرسه نمیره فقط میره رفیق بازی ۱۸ سالشه واقعا نگران آینده اش هستیم 

با اینکه نو بچه گی هرشب قبل خواب پدرش براش قصه خونده و هرچی خواسته فراهم بوده و دست نوازش بالای سرش ولی الان 

فک میکنه مثلا تروما شاخ یا دم هست ک دربیارهفردا همون تروما تو رفتارش با همسرش بچش جامعه خودش نشون می ...

درست حرف بزن اولا من با شما طرف حساب نیستم نوشتی فکر میکنه یعنی چی 

دوما دارم صد بار میگم انگار خودتون رو زدید به ندیدن و نشنیدن 

نمیگم موافقم با کتک میگم بچه هم هی باهاش راه بیای و بگی آفرین باریکلا فایده نداره 

منم نمیگم بچه رو باید کتک زد ولی واقعا از دیدن تربیت پسر دایی خودم به این نتیجه رسیدم همش با دل بچه ...

خانم بزار بهت یه چیزی بگم کلا بفهمی همه چی رو اینجور نگی

مادر من یک زن خیلی منطقی و متفاوت هست جوری منو تربیت کرد که همش ازش حساب میبرم هم از لحاظ ادب و همه چی و از نظر خودم و اطراف بسیار هم ادم موفقیم و به جاهای خوبی رسیدم و هیچوقت لوس نبودم اصلا از لحاظ رفتاری نه بی ادبم نه جور دیگر بخصوص خیلی هم احترام میزارم من حتی بدون اجازه و حرف زدن با مامانم ابرو مو هم بر نداشته بودم ولی بچه که بودم بعضی اوقات وقتی کار خیلی بدی میکردم مامانم کمی منو میزد که اون کار رو انجام ندم الان که 21 سالمه وقتی کسی یهو بهم دست میزنه میترسم یا وقتی اگه کسی بخواد وقت ادای زدن رو رومن اجرا کنه ناخوداگاه خیلی میترسم و چشامو بدجوری میبندم 

یا بجه که بودم من کمی تپل بودم و خاله ام به من میگفت من تنبلم الان که چندین سال گذشته من شدم یه ادم بی اعتماد بنفش که از اندام و ظاهرم بدم میاد و همش احساس میکنم وزنم زیاده یا مشکلی دارم درحالی که اینطوری نیست

منم نمیگم بچه رو باید کتک زد ولی واقعا از دیدن تربیت پسر دایی خودم به این نتیجه رسیدم همش با دل بچه ...

پس فکر کنم میدونین ادم به ادم فرق میکنه یک نسه رو نمیشه برا همه داد