2777
2789
عنوان

هر روز به این چیزا فکر میکنم

68 بازدید | 5 پست

که چقدر درس خوندم   از ابتدایی همشتو ذهنم  مرور میشه  چقدر استرس کشیدم بعد یاد چیزای دیگه میوفتم   همه چی برا روز عقد. عروسی. برا بچه دارشدن برا انتخاب رشته دانشگاه برا انتخاب اسم بچه احساس میکنم زندگی ایقدر ارزش نداره که بخوایم این همه سخت بگیرمیش. ناراحتم از خودم بدم میاد که چرا این همه به خودم سخت گرفتم احساس بدی نسبت به خودم دارم شاید احساس پوچی. یعنی چم شده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پوچی

چرا اینو‌به عنوان یه شستشو برای روانت در نظر نمی‌گیری 

حالا که این احساسات منفی خودش اومده بالا بشین درس عبرتاتو ازش بنویس دیکه رها کن بره 

برای مرحله بعدی زندگیت بدون استرس اماده شو

اینو‌نشونه مثبت بگیر 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you