2777
2789

تو جیبش فندک دیدیم آخه اصلا به ظاهرش نمیخوره تو سیستم کاریش و شغلیش و پرستیژ و نمیدونم کلاس و لولش نیس

میشه یعنی آخه 

سیگاریا چطوری میشن 

به جز بوی سیگار دادن که به هزار ترفند میشه بو نده

only God

من اکثر سیگاری هایی که دیدم ، رنگ لب شون کبوده ، دور دهن شون چروکه ، صداشون یه جوریه

زیادم عطر میزنن 😂😂

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اکثرا سیگار میکشن

ولی یه بعد سیگار حتی با کلی عطر بازم یه بوس سنگین سیگار میاد

من چون خیلی دارم تو اطرافم و وقتی یکی شب قبل همون لباس رو پوشیده باشه و سیگار کشیده باشه متوجه میشم😄

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

والا الان ۸۰درصد پسرا سیگارین

میری تو خیابون پسر ۱۵ساله ی جوری سیگار میکشه انگا ده ساله سیگاریه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

فندک فقط برا سیگار نیست 

چیزای دیگه ام هست

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بستگی داره چه قدر بکشه 

بعضیا از کبودی رنگ لب و کدر بودن چهره شون مشخصه چون زیاد سیگار میکشن 

ولی کسایی که کم سیگار میکشن نشونه ظاهری خاصی ندارن 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿