2777
2789

امروز پسر ۹ سالم دیدم به دوستش دعواش شد اما از خودش دفاع نکرد و فقط وایساد کتک بخوره وقتی عصبی شدم رفتم بهش گفتم چرا از خودت دفاع نمیکنی گفت مگه همیشه خودت بابا نمیگین تو هیچ کاری بلد نیستی بی عرضه ای مگه نمیگین دوستام از من بهترن خب منم زور بهشون نمیرسه خیلی عذاب وجدان دارم حس میکنم بچم‌نابود کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مطالعه کن و یاد بگیر که از این به بعدشو درست کنی

وگرنه باهمین اطلاعات و اگاهی که داری اوضاع رو بدتر هم میکنی

خداروشکر کن که متوجه شدی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

اخ از این حرف پسرت:))))))

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الانم دیر نشده رو اعتماد ب نفسش کار کن

منم گاهی ب پسرم میگم بی عرضه

آخه حرف تو کلش نمیره ولی گاهی هم خ تشویقش میکنم حمایتش میکنم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دقیقا بچه تو نابود کردی شوهر من کپ شوهرته ولی من‌ میزارم پسرم هر کاری کنه . تو اشپزی کمک کنه تو جارو کمک کنه میگم افرین . بعد مثلا اسباب بازیشو ب دوستاش نمیده هعی نمیگم دوستت گناه داره بده . با همین‌چیزای ساده

حالا هم دیر نشده که از الان بهش عزت نفس و اعتناد بنفس بده . بگو هر‌کاری کنی خرابم بشه من پشتتم 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

تویی که این جرم عاطفی رو مرتکب شدی خواهشا نصیحت نکن😐

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

الهی بمیرم

من دوقلوهام یکیشون زورگوعه اون یکی مظلوم،روزبروز داره ظلم پذیرتر میشه روز بروز داره بیشتر کوتاه میاد در مقابل حقش نمیدونم چکاری درسته دوسالشونه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
الانم دیر نشده رو اعتماد ب نفسش کار کنمنم گاهی ب پسرم میگم بی عرضهآخه حرف تو کلش نمیره ولی گاهی هم خ ...

یکی به خود ما بگه بی عرضه چه حالی میشیم؟ عصبانی نمیشیم و بدتر لجبازی کنیم؟ 

حرفایی که هیچوقت خودمون دوس نداریم بشنویم رو به همسر و بچمون نباید بگیم❤️

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
الهی بمیرممن دوقلوهام یکیشون زورگوعه اون یکی مظلوم،روزبروز داره ظلم پذیرتر میشه روز بروز داره بیشتر ...

چرا یاد نمیگیری عزیزم؟

کتاب و مطلب خیلی زیاد هست که بخونی و یادبگیری چیکارکنی

از روانشناس کودک هم میتونی کمک بگیری