امروز پسر ۹ سالم دیدم به دوستش دعواش شد اما از خودش دفاع نکرد و فقط وایساد کتک بخوره وقتی عصبی شدم رفتم بهش گفتم چرا از خودت دفاع نمیکنی گفت مگه همیشه خودت بابا نمیگین تو هیچ کاری بلد نیستی بی عرضه ای مگه نمیگین دوستام از من بهترن خب منم زور بهشون نمیرسه خیلی عذاب وجدان دارم حس میکنم بچمنابود کردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه حرف تو کلش نمیره ولی گاهی هم خ تشویقش میکنم حمایتش میکنم
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دقیقا بچه تو نابود کردی شوهر من کپ شوهرته ولی من میزارم پسرم هر کاری کنه . تو اشپزی کمک کنه تو جارو کمک کنه میگم افرین . بعد مثلا اسباب بازیشو ب دوستاش نمیده هعی نمیگم دوستت گناه داره بده . با همینچیزای ساده
حالا هم دیر نشده که از الان بهش عزت نفس و اعتناد بنفس بده . بگو هرکاری کنی خرابم بشه من پشتتم
من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگیمی کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر
تویی که این جرم عاطفی رو مرتکب شدی خواهشا نصیحت نکن😐
گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣 اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 . در آخر بهترین ورژن خودمم❤