2777
2789

میزان تفاوت تورم مسکن و طلا رو ببینید 

بهار سال ۸۷ متوسط قیمت آپارتمان تو تهران متری ۲ میلیون تومن و سکه ۲۱۵ هزار تومن بود، یعنی با ۹ تا سکه میتونستین یه متر آپارتمان بخرین، الان متوسط قیمت آپارتمان تو تهران حدود ۱۱۰ میلیون تومن و سکه ۱۱۰ میلیون تومنه یعنی با ۱ سکه میتونی یه متر آپارتمان بخرین!

‌🆔 @GizmizTel 💯

💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ملک رو برای خانم ترجیح میدم تا طلا

تقی به توقی میخوره اقا میگه طلاهات رو بیار بفروشیم بعدا پس میدم، کی پس میده خدا میدونه

احتمال گم شدن و دزدیده شدن هم هست 

چند نفر به چشم دیدم زندگی شون عالی بوده اقا یه شب طلاهارو برداشته فرداش رفته یا گفته طلاق میدم یا خیانت کرده

خانم هم ملک باید داشته باشه هم طلا

چند روز پیش خونمو فروختم طلا آب شده گرفتم

تو زندگی من ریسک با منطق حرف اولم رو میزنه

تا مجردی میشه پول جمع کرد ،متاهل شدی هیچ به هیچ نمیشه جمع کرد

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

من ملک رو برای خانم ترجیح میدم تا طلاتقی به توقی میخوره اقا میگه طلاهات رو بیار بفروشیم بعدا پس میدم ...

دقیقا همه تخم مرغا نباید تویه کاسه باشه

مردا مفت خورم کلا همیشه به بهانه های مختلف برای برایراموال زن دندون تیز میکنن

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

اتفاقا خونه بهتره

مستاجری نکشیدید 

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰)