2777
2789
مگه دهه شصتیا شاخ و دم دارن ؟😅

نه دهه شصتیا خودشون شاخ و خشگلن واسه همین حسادت کرده 😉

ولی احتمالا منظورش اینه مثل دهه 60

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من اینجوری نبود و 19 سالمه زستم هم مثل دخترای الان بوده

لباستون چی ؟

بستگی داره چی پوشیدی 

مثلا دهه شصتی لباس گل دار میپوشه زنگا جیغ میپسنده بر هر طریقی میخواد اثبات کنه هنوز جوونه

رژ قرمز میزنه 

شما چی پوشیدی؟

دهه شصتی ها یعنی کسایی که پیرن چون الان جون ترینشون ۴۰سالشه شما چند سالته همه که از عکست بد نمیگنیکی ...

بیسواد جوونترینشون الان ۳۵سالشه نه ۴۰، اول برو ریاضی یاد بگیر بعد حرف اضافه بزن

دهه شصتی ها یعنی کسایی که پیرن چون الان جون ترینشون ۴۰سالشه شما چند سالته همه که از عکست بد نمیگنیکی ...

اتفاقا دهه شصتیا از شماها جوونتر و خشگلترن کم حسادت کنید 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

لباستون چی ؟بستگی داره چی پوشیدی مثلا دهه شصتی لباس گل دار میپوشه زنگا جیغ میپسنده بر هر طریقی میخوا ...

من لباسم معلوم نبود فقط صورتم معلوم بود چشمامم درشته و زاویه فک دارم پوستمم سفیده از هر لحاظ ارش سر ترم و شالم سرم نبود 

پیر نیستن میان سال هستن ولی جوان هم نیستن کوچک ترینشون دیگه ۳۵سالشه

شمابه۴۰سال میگی پیر؟والا دوتاپست گذاشتی معلومه دل خوشی ازدهه شصتیانداری میخوان خودشون روجوون نشون بدن؟نه عزیزم دهه شصتیا نچرال جونن هنوز😂😂