سلام دوستان من ی پولی دستم رسیده که میخوام باهاش جهیزیه بخرم اما تقریبا خرید کردم مونده فرش و خورده ریز میترسم اگه فرش بخرم چون ازدواج نکردم از مد بیفته اما باز میگم اگه کرم باطرح پر و ریز مثل طرح افشان یا شاه عباسی باشه از مد نمیفته و بعد اینکه چه برندی واقعا کیفیتش بهتره؟ خواهشا راهنماییم کنید. ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه فرش دستبافت بگیری خوبه هیچ وقت هم از مد نمی افته
اما فرش ماشینی روز به روز مدلهای جدید بازار میاد احتمالا اون موقع فرشی که خریدی به دلت نباشه مجبور شی عوض کنی
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
من مبل و سرویس چوب و فرش رو گفتم میذارم هر وقت خواستم ازدواج کنم میگیرم اما میترسم اون موقع پول نرسونم .راستی اجاق گاز هم نخریدم چون شک داشتم بین مبله و صفحه ای
فرش و بر حسب متراژ هال خونه بگیر. به نظر من اصلا لازم نیست دست بافت و ابریشم و ... باشه. ماشینی های طرح ابریشم بسیار زیباست. اگرم چیزی بشه آدم دلش نمیسوزه. چای ریخت رو فرش ابریشم مادرم که ده سال پیش یا بیشتر.. 7 میلیون خریده بود. داغون شد. من خودم یه طرح ابریشم کوچولو و نازک سرمه ای رنگ 4 سال پیش خریدم، 400 تومن هم بیشتر نبود. الان هم نه قدیمی شده نه خراب شده. از روز اول هم پرز و .. نداشت.
من مبل و سرویس چوب و فرش رو گفتم میذارم هر وقت خواستم ازدواج کنم میگیرم اما میترسم اون موقع پول نرسو ...
من عاشق مبله ام. صفحه ای ها کوچیکن، فر ندارن. جنساشون هم بهتر نیست. ترموکوبلشون هی خراب میشه. من الان هر دوشو دارم. مبله رو گزاشتم رو تراس. ولی دلک براش تنگ میشه