2777
2789
عنوان

اگه فقط نصف بدنمو برنزه کنم باحال میشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 70 پست
هی خواهر سنک نمکم اما دلم پر از فلفله😮‍💨هیی

چرا چیشده😪

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

تو دیگه باید دست به برنز کردن بزنی وگرنه ازین اپشن محروم میمونی

حالا فعلا اونی که باید باشه ول کرده رفته😭بالا انداختن پیشکشش💔😪

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خواهر چی بگم تو زندگی واقعیم همه رو میخندونم اما دلم پر از غمهبگذریم خندتو نشورم تو همیشه شاد باش ...

اره میفهمم

ادم هعی بقیه رو میخندونه فکر میکنن خودت مشکلی نداری یا ناراحت نمیشی

خداکنه دلت آروم بشه و مشکلت حل بشه🙏🏻😘و همیشه هم خودت بخندی هم بقیه از دستت بخندن

غصه نخور توروخدا

بالاخره درست میشه

خاک تو سرش ول کن بذار یکی بهترش میاد واقعا ازدواج قسمته اونی ک باید بیاد خودش میاد

نه نمیخوام بهترشو🙂

چه بد چه خوب من دقیقا همین ادمو میخوام و خدا هم به من میده

چون واسش هیچ کاری نداره🥲

اره میفهممادم هعی بقیه رو میخندونه فکر میکنن خودت مشکلی نداری یا ناراحت نمیشیخداکنه دلت آروم بشه و م ...

مرسی قشنگم💔

واقعا همینطوره با هرکی تو جامعه هم کلام.میشم میگه چقدر دل زنده و شادی اما خبر از دلم غم زدم ندارن🤕

ممنونم ازت دوست خوبم الهی همیشه تو شاد باشی و لبت خندون😁😛

نه نمیخوام بهترشو🙂چه بد چه خوب من دقیقا همین ادمو میخوام و خدا هم به من میدهچون واسش هیچ کاری نداره ...

میفهممت 

عاشق شدی 

دلت رفته

ایشالاه سرش به سنگ بخوره با دست گل هم قد خودت بیاد خاستگاری😁😍😍😂

مرسی قشنگم💔واقعا همینطوره با هرکی تو جامعه هم کلام.میشم میگه چقدر دل زنده و شادی اما خبر از دلم غم ...

خدا نکنه دلت غم زده باشه

دلتو سرزنده نگه دار که حداقل اگه بقیه میگن واقعا راست باشه

مشکلات بالاخره تو زندگی همه هست بچه بزرگ پیر جوون

غم به دلت راه نده

جاش گرم میشه خونه میکنه تو دلت

فدای محبت و مهربونیت بشم

منم که بالاخره غصه های خودمو دارم بدتر اینکه تو این بلبشو اقا ول کرد رفت دیگه اوضاع بدتر شد

ولی به امید خدا ان شاالله همه مردم ایران ازجمله من و شما دلمون شاد بشه و لبمون خندون

خدا نکنه دلت غم زده باشهدلتو سرزنده نگه دار که حداقل اگه بقیه میگن واقعا راست باشهمشکلات بالاخره تو ...

دورت بگردم مهربونم الهی امییین💔💔

اره خواهرم درست عین بدنم دلمم پشت رو هست یه ورش سرزنده و شنگول یه ورشم غم زده😁😁😁

ایشاله همه چی حل بشه

عشق و رها شدن سخته خیلیی سخته میفهممت اما نذار تو غمش فرو بری نذار بیشتر از حدی درگیرت کنه چون دیگه خودتو یادت میره

ایشاله همیشهبهترینا اتفاق بیوفته برات و مشکل هممون حل بشه واقلا شیر تو شیر شده الان

میفهممت عاشق شدی دلت رفتهایشالاه سرش به سنگ بخوره با دست گل هم قد خودت بیاد خاستگاری😁😍😍😂

فداتشم

امیدوارم

اگه با دسته گل هم قد خودم اومد خواستگاری یه دسته گل هم قد خودت برات میفرستم🤭🥰

عروسیمم دعوتی درضمن😁

دعا کن عزیزم با قلب پاکت که برگرده بهم🥲خیلی منتظرم

دورت بگردم مهربونم الهی امییین💔💔اره خواهرم درست عین بدنم دلمم پشت رو هست یه ورش سرزنده و شنگول یه ...

خدانکنه

عزیزی😘😘

ایشالا همه دلت یه رنگ بشه و شاد و سرزنده بشی

چه کنم😭غم گرفته دلمو

انقدر گریه کردم دیگه اشکم خشک شده🥲

فداتشمامیدوارماگه با دسته گل هم قد خودم اومد خواستگاری یه دسته گل هم قد خودت برات میفرستم🤭🥰عروسیمم ...

قربونت همون عروسیت بیام کافیه از اول تا اخرشم.وسط برات قر میدم.مجلستو گرم.میکنم😁😁

بسپار به خدا و اینکه بنویس ارزوتو خیلی جوابه

خدانکنهعزیزی😘😘ایشالا همه دلت یه رنگ بشه و شاد و سرزنده بشیچه کنم😭غم گرفته دلموانقدر گریه کردم دیگ ...

خیی این دل نیم وجبه اما کل بدنمونو با این فینگیلی بودنش دست گرفته

💔🤕

ایشالاه برمیگرده بهت هر چه زودتررر