2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 31 پست

برای درمانت قرص آسیکلیویور یا پمادش بگیر بزن

دوره اش حدود 7روزه

دیگه ویروس تبخال تو بدنت هر یه مدت میزنی

اگه رابطه داشته باشید به هم انتقال میدید

چیز خاصی نیست که بترسی و مثل زگیل تناسلی اصلا نیست که بگی از طریق رابطه و خدای نکرده در اثر خیانت باشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای درمانت قرص آسیکلیویور یا پمادش بگیر بزندوره اش حدود 7روزهدیگه ویروس تبخال تو بدنت هر یه مدت میز ...

عزیزم میشه به حرف یه متخصص زنان اعتماد کرد شاید چیز دیگه ای باشه؟ گفت واضحه احتیاج به نمونه نداره؟ میدونی آزمایش تبخال وجود داره یا نه خون برمیدارن یا نمونه ازجوش

عزیزم میشه به حرف یه متخصص زنان اعتماد کرد شاید چیز دیگه ای باشه؟ گفت واضحه احتیاج به نمونه نداره؟ م ...

نه تبخال با همون معاینه مشخصه عزیزم

خودت اذیت نکن چیز خاصی نیست

فقط تا میتونید ایمنی بدنتان ببرید بالا

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نه تبخال با همون معاینه مشخصه عزیزمخودت اذیت نکن چیز خاصی نیستفقط تا میتونید ایمنی بدنتان ببرید بالا

از خودم مطمئنم به نامزدم شک‌کردم وجودم داره از بین میره به طلاق فکر میکنم هم باکرگی مو ازم گرفت هم پاکیمو من استخر لیزر کاشت ناخن مژه اصلا نرفتم فقط دستشویی عمومی سرکار مون ۳ بار رفتم بدون تماس شیر اب یا دستم به خودم هرچی میخونم میگه تنها با تماس جنسی و‌رابطه منتقل میشه پس نامزدم از کجا گرفته 

فعلا طلبکاره دست پیش گرفته پس نیفته زندگی برام تیره شد

از خودم مطمئنم به نامزدم شک‌کردم وجودم داره از بین میره به طلاق فکر میکنم هم باکرگی مو ازم گرفت هم پ ...

عزیزم من و شوهرمم همزمان گرفتیم و تا چندسال ویروسش تو بدنمون بود مثل تبخال دهن 

ایمنی بدن که ضعیف میشه ویروسش تو بدن فعال میشه

الکی اوقات خودت تلخ نکن از خیانت نیست 

عزیزم من و شوهرمم همزمان گرفتیم و تا چندسال ویروسش تو بدنمون بود مثل تبخال دهن ایمنی بدن که ضعیف میش ...

من بدنم ضعیفه خیلی  سیستم ایمنی ضعیفه، بدن شوهرم هیچ زائده ای تاحالا نداشته‌ به جز یه دمل چرکی روس دست ۱سال و نیمه ازدواج کردم بعد رابطه آخرم ریختم تمام تبخال همه جامع گرفته