2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی گرفتم

414 بازدید | 31 پست

سلام 

من خیلی حساسم رو این موقع چن ساله بیشتر از ۱۵ سال استخر نرفتم لیزر نرفتم حتی کاشت انواع ناخن و‌مژه راانجام نمیدم ولی تبخال تناسلی گرفتم 

به شوهرم شک‌کردم چون از خودم مطمئنم با هیج کسی در ارتباط نبودم حتی تماس پوستی 

شاید موقع خرید دستم یکم به دست فروشنده برخورد کرده خیلی کم‌موقع گرفتن کارت بعضی وقتا 

چیزدیگع اصلا به ذهنم نمیرسه 

یک دخترخانم تو فامیل همسرم زیگیل تناسلی داره و تبخال که خیلی تلاش کرده با همسرم ازدواج کنه ولی همسرم و خانواده اش نخاستن یه جورایی آویزن بوده 

خونشون دعوت بودم مجبوری میشه از طریق بزاق دهن یا مایعات بدنش با غذا آلوده کرده باشه

روش پوست همسرم چیزی تا بحال ندیدم دارم دیونه میشم دکتر خیلی عادی رفتار کرد گفت از چیزای دیگه عم میتونه باشه به همسرت شک نکن الکی 

در ضمن نامزدم‌متاسفانه برخلاف میل رابطه کامل دارم ۱سال و‌نیمه 

دوست قشنگم 

توی مرد ها تبخال تناسلی نهفته تره 

ولی همچنان ویروس منتقل میشه

شک۱۰۰ درصدی به همسرت باشه 

استخر و این حرفا دروغه من خودم غریق نجاتم رشته م هم علوم آزمایشگاهی بوده

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبخال تناسلی اسمش روشه فقط از برخورد اون دو ناحیه میشع . 

امکان نداره تو تبخال تناسلی بزنی طرفت نزنه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

نمیشه قاطع گفت راههای انتقال مختلف هستش 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

دوستم دکتر عمومیه میگه خیلی میان اقایون پر آلتشون تبخال زخم  حتی نمیدونن این چه بیماریه ! کی گفته برا اقایون نهفته اس ؟!!! 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**