2777
2789
دو روزه،بله از سایت

من حضوری ثبت نام کردم بهم یه شماره دادن گفتن اگه بعد از سه روز وصل نشد زنگ که پیامک واسم اومد که وصل شده شما هم تا فردا صبر کن به نظرم

رفتی شمارتو زدی پنلو نیاورد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز طول ميكشه معمولا 

اگه نمايندگي ماز تو شهرتون هست برو اونجا

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

من حضوری ثبت نام کردم بهم یه شماره دادن گفتن اگه بعد از سه روز وصل نشد زنگ که پیامک واسم اومد که وصل ...

الان یه پیامک واسم اومد:

اشتراک الماس (اشتراک سه ساله)

در سایت ماز برای شما ثبت شد.

اگر سوالی دارید کافیست با شماره زیر از ساعت ۷ صبح الی ۱۱ شب تماس بگیرید

منم کرده بودم نمی‌آورد امروزم کلاس بود اینقدر زنگ زدم پیام دادم شماره نمی‌گرفت آخر خودشون زنگ زدن

وارد سایت شو بعد وارد پنل کاربری بعد سه خط سمت راست بالا رو بزن بزن رو کلاس ها بعد از اون بالا های بیست رو انتخاب کن برات میاره بعد استاد انتخاب کن برنامت نشون داده میشه

برای چندم چه رشته ای گرفتی؟