2777
2789

من باردارم استراحت مطلقی

اصلا پدر مادر درست حسابی ندارم

ولی نمیدونم چرا هنوز امید دارم مثلا مادرم زنگ بزنه امروز برات ناهار بیارم

هر وقت زنگ میزنه بعد ناهار شام بهم میگه چه خبر چیکار میکنی فقط از من میخوا  خبر  بکشه‌ یا منو به جون شوهرم بندازه

تحریکم میکنه با شوهرم دعوا کنم بهم میگه به شوهدت بگو برات طلا بخره در ثورتی که شوهر من انقدر مظلومه کارگر مریضم هست 

اینا شرایط بود .مشکل من اینه من انگار بهشون چشم امید دارم توقع دارم هر بار زنگ میزنه فکر میکنم میخواد خبر خوب بگه یا به کمکم بیاد ولی وقتی هر با  این چیزا رو میبینم بعد اینکه تلفن رو قطع میکنم خیلی نا امید میشم 

نمیدونم چیکار کنم خوب بشم از اینا قطع امید کنم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

خیلی ببخشید ولی مادرت ار شمر هم بدتره 

واقعا جای تاسف داره 

من حتی اگه همسایه ام باردار باشه دلم میخواد براش یه چیزی ببرم یه کاری کنم 

خیلی ناراحت شدم 

طبیعیه شما منتظر باشی کار مادرتون غیر طبیعیه

با همه بچه هاش همینجوریه؟

خیلی ببخشید ولی مادرت ار شمر هم بدتره واقعا جای تاسف داره من حتی اگه همسایه ام باردار باشه دلم میخوا ...

نه پسر دوسته

مادرشم همین بود 

نمیدونم چیکار کنم خوب بشم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما نیاز نیست کاری کنی انتظار تو بارداری طبیعیه اون باید یه فکری به حال خودش بکنه فقط این روزا ...

اون که تغییر نمیکنه من اذیت میشم