2777
2789
عنوان

نظرتونو بگین

143 بازدید | 17 پست

فرداشب قراره مادر شوهرو جاریام با خواهرشوهرم بیان خونمون ب نظرتون چ غذاهایی درست کنم چ سالادی درست کنم؟..لطفا بگید ک غذاها وسالادارو چجوری درست میکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زرشک پلو بامرغ باخورش کرفس..سالاد شیرازی وماست وخیار

باقالی پلو بامرغ وخورش قیمه..سالاد کاهو وخیارشور

چلوگوشت وخورش قرمه سبزی..سالاد شیرازی ومکزیکی

قیمه بادمجون وخورش فسنجون..سالادکاهو وماست

پلومرغ وکشک بادمجون..سالاد کاهو وکلم

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘
زرشک پلو بامرغ باخورش کرفس..سالاد شیرازی وماست وخیار باقالی پلو بامرغ وخورش قیمه..سالاد کاهو وخیارش ...

ماشااالااا ی نفس بگیر😂...باقالی پلو با ماهیچه خوبه یا سینه مرغ شما چجوری درستش میکنین 

ماشااالااا ی نفس بگیر😂...باقالی پلو با ماهیچه خوبه یا سینه مرغ شما چجوری درستش میکنین

😅😅😅

من برای مهمونیای جمعیتی بیشتر با مرغ درست میکنم

حالا یاسینه مرغ میپزم ریشس میکنم باپیازداغ وزرشک یا گردو میریزم رودیس یا مرغ تکه ای رون یا سینه میپزم سرخ میکنم میزارم کنارش‌..

هردومدلش خوبه

اون منم برات دنیارو عوض کردم و جونمم فدات💓عاشقونه کردم اون صدای خنده هات😂منو دیوونه کرده دیگه بگه جونم برات،بزار بگم برات👩‍💻 چ کاری تو دادی دستم حالت نگات🙂وقتی چشم تو چشممی و مثل این صدات🙃اگه باشه بجز تو دیگه ب چشم نمیاد،اگه باشه بجز تو دیگه ب چشمم نمیاااد😎باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕دیگه چی بهتر ازاین واسه دوتامون💑باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕واسمون میمونه این شب و روزامون💫تو اخر احساسی و اما منو بیشتر از اینی ک هستم حیرون نکن🤪اگه حس میکنی قلب توام بامنه حرفای دلتو دیگه پنهون نکن🤫تو اروم و من اخر بی طاقتم هرجوری ک باشی پیش تو راحتم🤠هرچی ک بخوای از دل من دورشی🚶‍♂️ب عاشق تو بودن دادی خوب عادتم😍باهمیم ب همین خوشه قلبامون💕 دیگه چی بهتر از این واسه دوتاامون💏عاشقتم مردمن😘
فقط نگو سالاد ماکارونی    

سالاد ماکارونی صدفی رنگی خیلی هم عالی😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خب تو ب جز سالاد ماکارونی چیز خاصی ب ذهنت میرسه بگو برا بچه ها درست کنم

ببین سالاد شوید درست کن 

گردو 

شوید

کشمش

سس مایونز

عالی میشه 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد