2777
2789
عنوان

یکی اومده میگه مامور گازم

217 بازدید | 14 پست

من مریضم اصلا حال ندارم کلا در باز نمیکنم برای کسی که نشناسم میترسم بعد این آقا صدای من و شنید محکم در میزنه در باز نمیکنی خانوم منم جواب ندادم یهو صداش اومد که آدرس خونه رو داره میده به کسی مگه مامور گاز وقتی باشی جواب ندی زنگ میزنه آدرس میده؟

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

بسم الله 

مشکوک میزنه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو بیرون ول کن

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

من هیچ وقت درو باز نمیکنم رو مامورا بعد قبضی که میزارن که شماره کنتور رو پیامک کن میدم شوهرم پیامک میکنه

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

من هیچوقت در رو روی هیچ ماموری باز نمیکردم و نمیکنم مگه اینکه.........همسرم دیگه یکبار شماره شخصیش رو به مامور داد دیگه حالا هروقت بیان پشت در زنگ میزنن به همسرم.. اونم اگه خونه نباشه میگه درو باز کن من دیگه باخیال راحت باز میکنم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

خطرناکه،اصلا وقتی تنهایی درو بازنکن

بعدشم مامورایی که میان در خونتون رو به اسم و فامیل بشناس،چون این مامورا حداقل سه چهار سال ثابتن و اینطور نیست که هر ماه یکی بیاد درخونتون، اگه اسمشونو بدونی دیگه خیالت راحت میشه