2789

منم خيلي دوست دارم بدونم، سوال منم هست. شنيدم آمينو خطر داره... براي آمينو چكار ميكنن مگه؟ بعد آزمايش DNA كه دادي چجوري بود؟

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خيلي دوست دارم بدونم، سوال منم هست. شنيدم آمينو خطر داره... براي آمينو چكار ميكنن مگه؟ بعد آزماي ...

آمینیو ی روش تهاجمیه ک ممکنه ب بچه صدمه بزنه ولی نیفتی غیر تهاجمیه 

اگه نیفتی هم نشون بده مشکلی هست بازم باید بری آمینیو انجام بدی 

شما ریسکتون چند بود؟هزینه سل فری چنده؟ هفته چند میشه انجام داد؟ من ریسک متوسط سندرم داون زده برام آ ...

۱ ب ۱۶۵....

این آزمایشو از هفته ۱۰ میشه انجام داد و من تو هفته ۱۷ هستم و گفتن چون بچه رشد کرده ممکنه با آمینو کیسه آب پاره شه و برای همین این آزمایشو انجام دادم.

هزینش ۱ میلیونو ۵۰۰ تو آزمایشگاه نیلو.هزینه آمینو کمتره اما ۱۰۰ درصد میگه بچه مشکل داره یا ن..این آزمایش ۹۵ درصد میگه.

همین تازگیاا شنیدم یکی از آشناهامون رفته آمینیو تشخیص دادن ک بچش مشکل داره و متاسفانه سقطش کردن😔😔 ...

بله متاسفانه زیاد شده این موردا...

وقتی هوایی ک تنفس میشه آلودست...آبی ک مصرف میشه آلودست و مواد غذایی همه شیمیایی هستند و اشعه های موبایل ک دست تک تکمونه این چیزا هم پیش میاد...و تو این مملکت هیچ زندگیی بدون مشکل نیست و همه ناراضی و گله مندند و مادرباردار تو استرس و فکر و ایناس....

بازهم همچی دست خداست و هیچ چیز بی حکمت نیست..هرچی خودش صلاح بدونه  

بله متاسفانه زیاد شده این موردا... وقتی هوایی ک تنفس میشه آلودست...آبی ک مصرف میشه آلودست و مواد غذ ...

ایشالااا ک جواب آزمایشت سالمه عزیزم منم برات دعاا میکنم.راستی جنسیتم میگنااا منتظر باش 😊😊😊