2777
2789

هم كلاسيم الكي ميگه واتساپم خرابه🫤 ميخوام يه ناشناس بهش بيام بده حتي يه نقطه بفرسته اگه دوتا تيك طوسي خورد يني واتساپو پاك نكرده. يكي پيام بده بهش. شماره ناشناس ميخوام 

خب خودت نگاه کن ببین داره یا نه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پاک کرده باشه مشخصه که اصلا نیاز به این کار نیس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب خودت نگاه کن ببین داره یا نه

پروفايل واتساپ داره. ديلت اكانت نكرده. اكانتش موجوده. يا برنامه رو پاك كرده از گوشيش ك اكانتش مونده. يا هم به من دروغ ميگه الكي🫤

خودت توی کانتکهای خود واتساپت ببین

توي كانتكت هاي واتساپ موجود هس. اما امكان داره فقط برنامه واتساپو پاك كرده از رو گوشيش و اكانتش موجوده مونده. دلت اكانت با پاك كردن اپليكيشن فرق داره شرايطش. 

توي كانتكت هاي واتساپ موجود هس. اما امكان داره فقط برنامه واتساپو پاك كرده از رو گوشيش و اكانتش موجو ...

خب خودت یه پیام بفرست بگو دستم خورده اشتباهی پیام فرستادم واتساپت 

بماند به یادگار از۴۰۳/۱/۱۱تو شدی تمام من 🌱 خدا❤️.           ✨️   (یک کاربری برای دونفر )                                        **        به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️به یاد داشته باشیم آدم ها اندازه کمبوداشون پز میدن 🌱 (تحت هیچ شرایطی درخواست دوستی ندهید لطفا)