2777
2789
عنوان

مسافرت رقتیم شپش گرفتیم

306 بازدید | 29 پست

پترسال دخترم مدرسه میرقت یه بار کزفت...تمیز کردم همه مون درمان کردیم اذیت شدیم..قبل مدارس دوباره دیدم سرم‌میخاره..خسته شدم یعنی از کجا میاد..ممکنه از حیوونا منتقل بشه؟مثل گربه؟یا یزغاله کوچولو؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اسمشم چندش آوره

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

ی قطره هست عالیه ی بار بزنی همه میمیرن میوفت رو زمین قیمتشم ۸۰__۹۰تومن 

من از با سلام خریدم ولی عطاریا هم دارن

اسمش کیمیاس

ولی من با بی ادبا اصلا مهربون نیستم😌😁https://sso.mcls.gov.ir/auth/realms/sso/protocol/openid-connect/auth?response_type=code&client_id=hemayat&scope=openid%20profile%20email&state=132&redirect_uri=https://hemayat.mcls.gov.ir/api/sso/auth%3Fprovider=REFAH

اره حیوانات حتما شپش و انگل و ... دارن مراقب باش

ببین دخترم یبار رو سرسره خوابیده سر خورد همون روز شپش گرفت کلی چیز و امتحان کردم تا اخر فهمیدم چیکار کنم شامپو نرم کننده مو راه چاره س فقط بی دردسره اونم با یبار شستن همه ش میریزه! من شامپو نرم کننده لطیفه زدم موهای دخترم هر چی شپش بود رفت ملحفه و روبالشی و ... رو هم که ریختم بشورم همراه اونام سه قاشق شامپو نرم کننده لطیفه ریختم دیگه کامل رفع شد حالا الانم هر وقت مسافرت میریم یا جای مشکوک و ... موهامون و با شامپو نرم کننده میشورم و یبارم روباشی و ملحفه ای که هتل بردیم و با شامپو نرم کننده میشورم 

هکه روسری پوشن دیکه..بیرون میرید نمیپوشید؟

چرا 

چون کسایی که نمی پوشن به راحتی شپش می گیرن

باید چک کنید رشک هم نمونده باشه

من مسافرت می رمم روسری و می پیچونم رو موهام و می خوابم

و اینکه حتی رو بالشتی و حتما باید بشورید

و دکتر هم برید حتما 

از سرسره واقعا پس بگو پسرم از کجا گرفته بود

اره بابا بچه ها با کفش رو سرسره راه میرن حتی توپی که رو زمین قل میخوره میخوره به لباس بچه ها و استخر توپ ... باید مراقب باشی به موهاش نخوره