2777
2789
عنوان

مسافرت رقتیم شپش گرفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 29 پست
تا حالا خودم و دخترام شپش نگرفتین احتمالن عاملش اطرافتون باشه بگرد ببینم از چیه

اطارم یه گربه هست با یه بزغاله خییلی کوجولو ک بچه هام عاشقشن..زودرس بوده دنیا بومده بزغاله..مجبور شدن مامان یابام نکه داریش کنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اطارم یه گربه هست با یه بزغاله خییلی کوجولو ک بچه هام عاشقشن..زودرس بوده دنیا بومده بزغاله..مجبور شد ...

بزغاله که شپشش با شپش آدم فرق داره ولی گربه رو نمیدونم 

بعضی عشایر هم دیدم خیلی شپش داشتن اگه رفت آمد دارین 

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

بزغاله که شپشش با شپش آدم فرق داره ولی گربه رو نمیدونم بعضی عشایر هم دیدم خیلی شپش داشتن اگه رفت آمد ...

عشایر نیستیم...ولی بابام دامپروری داره...و کلا همه چیزشون جداست  و خیلی دوره. اما دوماهه یه بزغاله نارس دنیا اومده ک خیلی نازم خست..تو خونه با گربه مامانم دوسته.من به این دوتا مشک‌وکم...لعنتیا خیلیم نازن..همزمان شیرمیخورن..بازی میکنن..

عشایر نیستیم...ولی بابام دامپروری داره...و کلا همه چیزشون جداست و خیلی دوره. اما دوماهه یه بزغاله ن ...

این شپش فقط مخصوص آدماست ماله گربه و بزغاله و حیوونای دیگه به موی انسان سرایت نمیکنه

اسی از بزغاله نیست .از گربه اس .اول اینکه ب مامانت بگو بره دامپزشکی یه سم مخصوص گربه و حیوانات هست بخره برا گربه 

دوم اینکه برو عطاری شامپو مخصوص شپش من گرفتم اسمش یلدا هست عالیه بریز تو اسپری آب پاش .بزن ب سر خودت و بچه ها .روبالشی هارم با اب داغ بشور  ولی تو نی نی سایت میگن کیمیا خیلی ازش تعریف میکنن .شامپو دایلیس از داروخانه هم میتونی بگیری ولی یلدا هم ارزون تره هم یه مرحله اس .دایلیس دو مرحله ایه