2777
2789
عنوان

به شوهرم شیفت ندادن چ دعایی بخونم

164 بازدید | 10 پست

پیک پوتوریه

چ دعایی بخونم شیفت بدن.خیلی ب کار احتیاج داریم ب درامد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم نمیدونم ولی آیت الکرسی هم دعای خوبیه همیشه

دعا میکنم که به حاجتت برسی انشاءالله 

لطفاً میشه آخرین تاپیکمو ببینی؟

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش خودتم شاغل می‌شدی اسیتوسل بخون و چله زیارت عاشورا بردار

منم دارم تلاش میونم بتونیم بریم پیش شوهرم اونجا رفتیم منم میرم سرکار 

ولی شهر دیگه ایییم با ۲تا بچه تنهام نمیتونم برم سرکار

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شب ها سوره واقعه بخون 

شوهرت هم منتظر یک جا نباشه بگرده کار دیگه ای هم پیدا کنه 

خودت هم کار کن 

با دعای تنها کاری پیش نمیره تلاش توامان میخواد 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
شب ها سوره واقعه بخون شوهرت هم منتظر یک جا نباشه بگرده کار دیگه ای هم پیدا کنه خودت هم کار کن با دعا ...

شوهرم ی مقدار زبانش روان نیست و شنوایی خوبی نداره بهش کار نمیدن

منم خدا کمک کنه بتونیم بریم پیش شوهرم میرم سرکار

الان شهر دیگه با ۲تا بچه تنهام

شوهرم ی مقدار زبانش روان نیست و شنوایی خوبی نداره بهش کار نمیدنمنم خدا کمک کنه بتونیم بریم پیش شوهرم ...

انشاالله میری

امروز فردا نکن 

هرچه زودتر بهتر  

شوهرت هم بره چند تا رستوران ببینه برای کارهای خدماتی،  نشد پیک موتوریشون بشه ، امروز که بیکاره پاشه بره پیگیر شه . 

انشاالله میریامروز فردا نکن هرچه زودتر بهتر شوهرت هم بره چند تا رستوران ببینه برای کارهای خدماتی، ...

نشسته پای گوشی ک بهش زنگ بزنن بگن بیا

بخدا خیلی شرمنده ام از شرایطی ک هست

با موی سفید ب این وضعیت افتاده

نشسته پای گوشی ک بهش زنگ بزنن بگن بیابخدا خیلی شرمنده ام از شرایطی ک هستبا موی سفید ب این وضعیت افتا ...

حالا اینو پیشنهاد بده 

کار نظافت تو اشپزخونه ها سواد و مهارت خاصی نمیخواد 

بره چند جا بسپره 

شوهرم ی مقدار زبانش روان نیست و شنوایی خوبی نداره بهش کار نمیدنمنم خدا کمک کنه بتونیم بریم پیش شوهرم ...

آخه با این وضعیت چرا ایشون رو فرستادید شهر غریب؟ همون شهر خودتون یه کارگری روزمزدی میرفت، کمتر و بیشتر بودید دیگه. چه کارهایی میکنید واقعا

آخه با این وضعیت چرا ایشون رو فرستادید شهر غریب؟ همون شهر خودتون یه کارگری روزمزدی میرفت، کمتر و بیش ...

ب هدای پیشرفت و بهبود کار رفت. خیلی امیدوار بود کار خوب گیر بیاره. روزگار نچرخید و کار گیرش نیامد مجبوری پیک موتوری شد گفت ی ماهی کار میکنم بعد برمیگردم. بدشانسی روز چهارم تصادف سنگینی کرد دست خودش شکست جراحی شد پلایتن خورد از اونورم ب کسی زده بود عرامت اونو داد 

دیگه عزیز بد اوردیم