2777
2789
عنوان

شوهرایع شمام اینطورین

241 بازدید | 27 پست

من مامانم بعضی وقتها بهم وسایل میده یکمی شوهرم ببینه زیاده سریی میگه بیار خونه مامان ایما برا مامان اینا بیار مثلا مامانم بهم تخمه داده بود شاید در حد سه وعده دو نفرمون میشد میگفت نصف بیار خونه مامان اینا یا بهم خرمالو داده میگفت برا مامان اینا هم بیار هر چند مامانم گفت برسه بعد میکنم به مادر شوهرت اینا هم میدم  هیچی بدون ننش از گلوش پایین نمیره ولی من خونه نباشم همه چی گلوش پایین میره مثلا ی بار خونه مامانم بودم اومدم دیدم برا خودش حله حوله خریده خورده چند بار دیگه هم بود بهش گفتم چرا من خونم نمیخزی دوتایی بخوریم  

بعدش اینهمه میگه ببریم خونه مامانم ی بار نشنیدم من ی چیز داشته باشم بگه برا مامان خودت ببر 

بعد مامانشم طوریه که همش از بچه هاش انتظار داره چند وقت پیش رفته بودیم خونش به پسرس میگفت چیزی پشت سرت گریه نمیکرد بخری بیاری یا چرا ی چیز نمیخری نمیاری درصورتی که پسرش نداره وضع زندگی خودمون خوب نیست و مادر شوهرم زره ای درک نداره دیروز گفت منم گفتم ایشالا اوضامون خوب میشه همیشه دست پر میاییم

شوهر کردی یا شریک مواد غذایی یا خوراکی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مادرش متوقع است بچه رو بدهکار تربیت کرده .اون عذاب،وجدان میگیره اگه بدون مادرش باشه .امان از مادر پدر  بد . یعنی یه کتاب که هیچ ده تا کتاب کمه از ازار اینجور ادما

🤣شریک مواد غذایی

وااالا

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مادر شوهر من وضعش خیلی خوبه،وبه خودش هم خیلی خوب میرسه،برا همین خوراکی نمیاره.عوضش سهم الاجاره ارثش ...

متوجه نشدم چی گفتی 

مادر شوهرم داشته باشه نداشته باشه همینه همش خودسو به گدایی میزنه

بعد میگه بچه خوب نیست از پدر مادر انتظار داشته باشه ولی خودش خوبه انتظار داشته باشع

دیگه مادرش متوقع است بچه رو بدهکار تربیت کرده .اون عذاب،وجدان میگیره اگه بدون مادرش باشه .امان از ما ...

دقیقا منم میگم مادرشون اینطوری بارشون اورده بارها شنیدم میگه بدون ما از گلو بچه ها فلان چی پایین نمیره یا ی چیز بخورن بفهمه میگه بدون ما از گلتون پایین رفت😐خیلی بدم میاد از اخلاقش البته اینکه گفتم من نیستم شوهرم چیزی میخره میخوره منظورم اینه که چطوری بدون من از گلوش پایین میره ولی بدون مامانش نه  من میگم نوشجونت ولی ماماتش بفهمه ی چیز خوردی میگه از گلوت پایین رفت؟ 

دیگه مادرش متوقع است بچه رو بدهکار تربیت کرده .اون عذاب،وجدان میگیره اگه بدون مادرش باشه .امان از ما ...

همش به بچه هاش حس عذاب وجدان میده خودش مطلوم و خوب نشون میده من مادرتونم براتون فلان کارو کردم بسان کارو کردم شما الان باید برا من همه کار بکنید  چوننننن من مادرم 

متوجه نشدم چی گفتی مادر شوهرم داشته باشه نداشته باشه همینه همش خودسو به گدایی میزنهبعد میگه بچه خوب ...

گفتم مادر شوهر من انتظار خوراکی نداره،انتظار کار داره،انتظار داره که پسرش سهم اجاره ارث پدری رو طلب نکنه،خلاصه انتظارهای بزرگ داره.

تازه ما خیلی وقته ازدواج کردیم .یعنی طول ازدواج من از طول زندگی اون با پسرش بیشتره.

راه شما اینه که شما هم ازش خوراکی بخواه،با حسرت به داشته های دیگران نگاه کن و به اون بگو .تا بیشتر حواسش به شما باشه

گفتم مادر شوهر من انتظار خوراکی نداره،انتظار کار داره،انتظار داره که پسرش سهم اجاره ارث پدری رو طلب ...

مادر شوهر من از همه لحاظ انتظار داره چه کاری چه پولی چه خوراکی  امثال روده شوهر منو با کار دراورد من خیلی ناراحت بودم شوهرم وقت نداشت ی سر با من ی بیرون بیاد خریدی داشتم