2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 44 پست
غذاساز چی؟

من غذا ساز دارم، مخلوط کن داره، خورد کن داره، اسیاب داره، اب مرکبات گیری داره، هم زن داره، خیلی کار راه اندازه برام. غیر این پلوپز و ابمیوه گیری و مایکروفر و سرخ کن و اتو و جارو برقی خریدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نگاه کن ببین الان خونه مامانت از کدوم برقیا استفائه میکنین یا کدوم یکی نیازش دارین ولی مامانت ...

حالااینجوری هم نمیشه تشخیص دادچیاواجبه وچیانه.من خونه ی مامانم فقط ازچرخ گوشت وفراستفاده میکردم ولی ازدواج که کردم هرروزچیزایی جدیددرست میکردم ،وسیله ای نبودکه بلااستفاده مونده باشه😅

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ببین غذاساز نخر هر کدومشو جدا جدا بخر مثلاً مخلوط کن جدا بخر خرد کن جدا بخر آبمیوه گیری جدا بخر آب مرکبات گیری جدا بخر 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

اینا بنظرم ضروریه 

اتو 

غذاساز ازین چندکاره ها که هم خردکنه هم مخلوط کن هم همزن

چرخ گوشت 

پلوپز

قهوه ساز اگه اهل قهوه این

ابمیوه گیری

ساندویچ ساز اگه اهل ساندویچ و اسنک هستین

جاروبرقی

چرخ گوشت چی گلم ؟

بخری که عالیه .میتونی موادفلافل،شیرینی نخودچی بریزی داخلش 

گوشتی که باچرخ گوشت چرخ میشه بهترازگوشت داخل خردکن میشه 

خردکن فقط گوشت روله میکنه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من دارم طبق بقیه واقعیت خرید میکنم ......نه جهاز دارم میخرم و واقعیت بیشتر دارم کپی میکنم تا به نیاز ...

کپی کردن اصلا صحیح نیست. 

همه چی میخری ولی ممکنه تاسالها مصرف نکنی. 

فقط خرج اضافه بذاری رو دست خانوادت. 

کم بخر ولی مارک خوب و باکیفیت بخر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من غذا ساز دارم، مخلوط کن داره، خورد کن داره، اسیاب داره، اب مرکبات گیری داره، هم زن داره، خیلی کار ...

منم خیلی چیزامو گرفتم ولی میخوام بدونم چیزی از قلم نیوفته مرسی عزیزم

خب این غذاساز هایی هست که فقط تک کاره هست اونا چی ؟

تک کاره خوبه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

خب همه بیرون میدن براشون که گوشت رو چرخ کنه

بیرون که گوشت روتمیزنمیشورن.یه آشناداریم توی کشتارگاه میگفت 

توی کشتارگاه فقط یه آب میزنن تاخاک وگل روی گوشت نباشه 

توی قصابی هم نمیشورن چون گوشت رنگش تغییرمیکنه 

پس بهتره خودمون گوشت روبشوریم وچرخش کنیم 

به قصابیااصلااعتمادی نیست 

بیرون که گوشت روتمیزنمیشورن.یه آشناداریم توی کشتارگاه میگفت توی کشتارگاه فقط یه آب میزنن تاخاک وگل ر ...

خب بعد از اینکه چرخ کردن بسته بندی کردین تو فریزر بعد هروقت خواستین غذا درست کنین یکم داخلش اب بگیریم بد میشه یعنی ؟