2777
2789
کلا کم خرجم .اینایی هم که خرج کردم برای خونه وبچه هابوده

من انقد هیچی ندارم هرچی هم بخرم کمه از لباس بگیر تا دوا درمان و دکتر و وسیله خونه و مواد غذایی و ....

ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنجا یا صد هزار تومن میده که چکار کنی باش باش؟ جدی میگی؟

چیکار کنیم خب؟ مثلا گاهی میده میرم باهاش برای دخترم کیک میخرم یا نون یا میوه یا هرچی که بشه باهاش خرید 

ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀

چیکار کنیم خب؟ مثلا گاهی میده میرم باهاش برای دخترم کیک میخرم یا نون یا میوه یا هرچی که بشه باهاش خر ...

باید خودتم کار پیدا کنی اینجوری با این اوضاع اقتصادی نمیشه خیلی اذیت میشی. کار هنری ترشی ادویه چیزی عمده بخر بسته بندی کن بفروش. یکی از آشناها های ما بازنشسته اس فقط همون حقوق داره در کنارش این کارها رو میکنه کمک حقوقشون

اگر میدونی زندگی ها فرق داره. چرا میپرسی (نمیدونم اینا چکار میکنن که اینقد براشون میریزن؟)

کارخاصی نمیکنیم من باشوهرتومن تو نداریم من هرکاری میکنم هزینه ی زندگی کم بشه اون پول میریزه به کارتم دستم برای خریدخونه یابچه هاویاخودم بازباشه واین اعتمادبرای اینه که هیچکدوم دوز وکلک نداریم ،همه ی زندگیمون رامشترک میدونیم .من ختی یدونه سوزن هم پنهونی ازشوهرم نمیخرم اونم کاتش پیامهای بانکیش دردسترس منه 

کارخاصی نمیکنیم من باشوهرتومن تو نداریم من هرکاری میکنم هزینه ی زندگی کم بشه اون پول میریزه به کارتم ...

مسلما شوهرم وقتی میبینی اگرپول زحمت کشیش رابریزه به حساب من ،من سواستفاده نمیکنم یابه بادنمیدم اونم هروقت پولی داشته باشه بارضایت خودش به حسابم میریزه