2777
2789

من توی این دو‌ماه اصلا چکش نکردم

ولی دو روز بود  دلم آشوب بود 

دیدم واتس اپ اصلیش از پنجشنبه عصر اصلا آنلاین نشده

واتس اپ دومش دیشب ۲ صبح آخرین آنلاینی بود

من نمی‌دونم توی این دو ماه چیکار میکرده 

چون منو بیرون کرد منم دیگه چند روز پیش اقدام کردم برا نفقه 

به نظرتون کسی آورده توی زندگیش؟

چرا باید ۲ صبح آنلاین باشه اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی منی که دیشب تا پنج صبح تو برنامه ها میچرخیدم داشتم خیانت میکردم خدایی نکرده؟ 😅 نه خواهر دلیل ن ...

من و‌شوهرم بعد ۱۲ اصلا نمیریم توی برنامه ها

ممکنه مثلا بره اینستا واتس اپ هم آنلاین نشون بده؟

نه بابا تا جایی که گوشت به گوشت بخوره خیانت نیس 😂😂

واااا بس کن 

حتی فکر کردن به یه خانوم یا آقای دیگه هم خیانته😐😐😐

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

دلیل نمیشه من تا ساعت ۴صبح تو فضای مجازی میچرخم،یه چیزی بهت میگم من همسرم محل کارش شهر دیگش وقتی حرصمو درآره و مثلا اون روزو بی توجهی کنه منم شبا از حرصش آنلاین میشم ک ساعت آنلاینمو ببینه 😂درصورتیکه کار خاصی ندارم ،همسر توام شاید نیت شومش مثل من باشه 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

خب وقتی با کسی صحبت نکنه چرا باید آنلاین باشه 

پس حتما داشته صحبت میکرده

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙