2777
2789
ببین من وقتی سرم پایین باشه چون مایع گوشم تکون میخوره سرگیجه میگیرم بخاطر همین سرم رو نمیتونم پایین ...

سرگیجه علتش اینه وقت حرکت نفستو حبس میکنی سعی کن نفسای عمیق و آروم بکشی وقت انجام حرکات.. اونایی که نیاز به حبس تنفس داره معمولا مربی میگه..مهمه بدونی برای انجام حرکات تنفس شکمی بهتره یا سینه ای..

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به مرور منعطف میشه؟مهره هام بشدت درد میاد شاید هم چون سرم پایین میگیرم سرگیجه میشم مجبورم سرم ر ...

خدایی نکرده مشکل پزشکی که ندارید ؟

وقتی مربی یه تایم  کوتاه استراحت میده برید پیشش و بگین مشکلاتتون  رو 

و بخواین نحوه زدن همین حرکت  رو مجدد برای خودتون توضیح بده 

شاید یه جایی یه نکته ای رو  انجام بدید بهتر بشه 

🌙🌸🌷

عزیز دغدغه های من رو دوست نداشته باش چون خیلی دغدغه هام سنگینه اینم برام مشکله چون میرم رشته پیلاتس ...

انشالله خدا سلامتی بده و مشکلاتتو حل کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه ده ساله سرم میارم پایین سرگیجه دارم بخاطر گوشم

آها پس اگه اینطوره خیلی توی حرکت نمونید و حتما زیر نظر مربی تمرین کنید.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.