2777
2789

سلام 

اصلا زانوم صاف نمیشه خم هست 

کف پاهام هم نمیتونم کف زمین بذارم رو پنجه میرم 

اگرم بخوام مثل این برم مهره هام همش درد میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تازه شروع کردی طبیعی هست چون انعطاف بدنی میخواد هر قدر که میتونی انجام بده به مرور زمان مثلا بی ...

یعنی به مرور منعطف میشه؟

مهره هام بشدت درد میاد 

شاید هم چون سرم پایین میگیرم سرگیجه میشم مجبورم سرم رو نگاه به جلو کنم 

ممکنه به خاطر اینه که چون مهره ها در یک راستا نیست درد میاد

نیاز به زمان داری.. اوایل همینطوره تا بدن انعطاف پیدا کنه و نرم شه...من اصلا تصور نمی‌کردم یه روز بتونم حرکت کلاغ برم ولی رفتم..

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

نیاز به زمان داری.. اوایل همینطوره تا بدن انعطاف پیدا کنه و نرم شه...من اصلا تصور نمی‌کردم یه روز بت ...

یعنی اینکه بشدت به مهره ها فشار میاد طبیعی هستش؟

شما هم این حرکت رو نمی‌تونستید بزنید؟فشار میومد؟

یعنی اینکه بشدت به مهره ها فشار میاد طبیعی هستش؟شما هم این حرکت رو نمی‌تونستید بزنید؟فشار میومد؟

من اوایلش برای این حرکت زانوم صاف نمیشد به مرور کامل صاف شد..اگه مشکل پزشکی نداری و به مهره هات فشار میاد چند تا دلیل ممکنه داشته باشه یا بدنت هنوز گرم نشده..یا حرکت رو اشتباه میری یا خیلی به خودت فشار میاری که به مهره ها هم فشار وارد می‌کنه..یه مدت نرم و آروم جلو بری به نظرم بهتر میشه..البته اینم در نظر بگیر خیلی حرکات یوگا با مهره ها در ارتباطه اگه فقط تو این حرکته که بهت فشار میاد به احتمال زیاد اشتباه انجام‌میدی یا بدنت نیاز به زمان داره.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

من اوایلش برای این حرکت زانوم صاف نمیشد به مرور کامل صاف شد..اگه مشکل پزشکی نداری و به مهره هات فشار ...

ببین من وقتی سرم پایین باشه چون مایع گوشم تکون میخوره سرگیجه میگیرم 

بخاطر همین سرم رو نمیتونم پایین بگیرم رو به جلو میگیرم 

شاید بخاطر همین هست

چون فقط به مهره های محل قوز فشار میاد