2777
2789

من 22 سالمه سال اخر  کارشناسی ام بعد میگه من باید گوشی تو رو بگردم بدونم داری چیکار  میکنی با کی حرف میزنی با این حال که من نه جایی میرم نه چیزی آره من شاید اصن دارم با پسر حرف میزنم ولی دلیل نشد تو این سن من بیام بگم چشم بفرما اینم گوشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهممت با ۲۰ سال سن هنوزم همینه

اخه قیمم  نیست من پدرم فوت کرده از نظر قانونی من هیچ بالا سری ایی ندارم ولی این جالب اینجاست  طلاهامو دزدیدن میگه نه تو هم مشخص نیست داری چه غلطی میکنی وگرنه گوشیتو بهم میدادی

باهاش صحبت کن و بگو ک ارتباط نداریالبته اگر نداری

چرا بگم ندارم خیلی هم دارم و سنمم  کم نیست  دارم ولی زمانی که خودشون نمیتونن همچین چیزی رو بپذیرن من چرا باید گوشی رو بدم 

به خدا پدرم 3 ساله فوت کرده نه جایی بردن نه چیزی من از بچگی هیچ جا نبردن بعد میخوان عین مریم مقدس پا ...

ولش کن 

کار مادرت واقعا زشته 

انشاالله خدا برات درست کنه

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

ولش کن کار مادرت واقعا زشته انشاالله خدا برات درست کنه

الان من آره با پسر حرف میزنم ولی خب حق دارم تا ابد که قرار نیست با  اینا زندگی کنم خب بايد کسی رو پیدا کنم که اگر دیدم میتونم با دوست داشتن ازدواج کنم ازدواج کنم نتونستمم سنتی ازدواج کنم

حالا کاری با حرف مادرت ندارم ولی از دوست پسر هیچی در نمیاد...چند وقت باهاته سیر که شد میره سراغ بعدی ...

میدونم ولی دلیل  نشد که مامانم هرچی بگه بگم چشم بفرما  گوشی و میگه اژ نظر روانشناسی باید  ببینم این حرفاشو هضم نمیکنم از  نظر روانشناسی بیاد حتما روانشناس هم  ببینه

نه درست نیست مگه بچه ۱۰ساله ای؟!

حرف منم همینه به خدا بچه ده ساله نیستم ولی داره عذاب میده با اینکه قانونن  هم من قیم ندارم دیگه چون پدرم فوت کرده ولی بازم گفتم فدای سرش نشستم تو خونه که مامانم ناراحت نشه ولی الان داره خیلی همچین میکنه