2777
2789
عنوان

چرا اخه جوابمو‌نمیدید من‌ی مادرنگرانم درمورد بچم سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 118 پست

اگه تهرانی خانم دهقان بهترین ارزیاب اتیسم هستند

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا وقت هست برای اشاره اگه متوجه حرفات میشه دختر منم اشاره نمیکرد الان دوسالشه البته دختر من نارس دنیا اومده من بردم دکتر و گفت حای نگرانی نیست بنا به شرایط دخترم شماهم ببردکتر راهنماییت می‌کنه

تاپیکاتو خوندم یه کم ازاون بچه حساسیتتو برداری به مرور زمان همه چیش درست میش همه ی بچه ها همینن تو فقط زیادی گیر دادی بهش

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
مگه ما دکتریم

عزیزم مگه گفتم دکترید هزاران مادر باتجربه هستن که ازدگتر هم تو بعضی زمینه ها بهترراهنمایی میکنن

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️
بنظرم جا داره یاد بگیره فعلا ولی اگه استرس داری ببردکتر،به اسمش واکنش نشون میده؟بابا مامان میگه؟

واکنش داره

مامان باباهم میگه بصوزت محدود

اگه تهرانی خانم دهقان بهترین ارزیاب اتیسم هستند

عزیزم‌تهران هستن امامیتونم ببرم

بنظرت برای سن۱۴ماه میتونه چیزی بگه یا نبرم‌فعلا

تاپیکاتو خوندم یه کم ازاون بچه حساسیتتو برداری به مرور زمان همه چیش درست میش همه ی بچه ها همینن تو ف ...

تورخدا یعنی‌اشاره نمیکنه مشکلی نیست،؟🥲

بابا میگه اما یمدته نمیگهماما محدود میگهداداداعن عنقا

خب خوبه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم‌تهران هستن امامیتونم ببرمبنظرت برای سن۱۴ماه میتونه چیزی بگه یا نبرم‌فعلا

ببین یه مقدار خودت اول با بچه کار کن تا دو سه ماه اگه تغییری نکرد بعد پیگیری کن این نظر منه

ببین یه مقدار خودت اول با بچه کار کن تا دو سه ماه اگه تغییری نکرد بعد پیگیری کن این نظر منه

عزیزم‌میشه بگی چیکار کنم؟چ چیزی موثره؟

چ‌جور بازی منظورمه