2777
2789
عنوان

کنکور و درس خواندن

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 34 پست
آزمایش دادم هم کم خونی داشتم هم کمبود ویتامین دی و اینکه مشاورم گفته نباید خوابت بیشتر از شش ساعت بش ...

مشاورت اصلا نظر کارشناسی و درستی نداده مخصوصاً که بدن زن ها بعلت هورمون های زنانه به خواب بیشتری از مردها نیاز داره

اون دو کمبود رو برطرف کنید و راجع به مقدار خواب حتناً با پزشک مشورت کنید و به حرف یک مشاور ناآگاه بسنده نکنید

موفق باشید

۶ ساعت خواب برای یک زن معمولاً کم محسوب می‌شه.

برای بیشتر بزرگسالان (چه زن و چه مرد)، متخصص‌ها توصیه می‌کنن که حدود ۷ تا ۹ ساعت خواب شبانه داشته باشن تا بدن و ذهن به خوبی استراحت کنه و عملکرد بهینه‌ای داشته باشه.

البته این مقدار ممکنه برای هر فرد کمی متفاوت باشه، ولی به طور کلی خواب کمتر از ۷ ساعت به صورت مزمن می‌تونه باعث مشکلات جسمی و ذهنی بشه، مثل کاهش تمرکز، خستگی، و ضعف سیستم ایمنی.

اگر معمولاً فقط ۶ ساعت یا کمتر می‌خوابی و احساس خستگی یا مشکلات دیگه داری، بهتره سعی کنی کم‌کم زمان خوابت رو افزایش بدی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاورت اصلا نظر کارشناسی و درستی نداده مخصوصاً که بدن زن ها بعلت هورمون های زنانه به خواب بیشتری از ...

واقعن نمی‌دونم مجبورم گوش بدم ب خانواده هم گفتم میگه اون بهترمیدونه ولی خیلی وارد و پیشش خیلی ها پزشکی قبول شدن حدود خیلی وقته کارشون

واقعن نمی‌دونم مجبورم گوش بدم ب خانواده هم گفتم میگه اون بهترمیدونه ولی خیلی وارد و پیشش خیلی ها پزش ...

با مادرت برو پیش یک پزشک و این موضوع رو مطرح کن و مطمئن باش نظر یک متخصص ارجح تر از یک دانشجوعه

تو حتی قبولم بشی به جسمت آسیب بدی میزنی

و اینکه شما فقط کسایی رو میبینید که این آدم یعنی مشاورتون باعث شده قبول بشن

آیا کسایی که مشاوره گرفتن و قبول نشدن هم میشناسید؟

مشاور تا یک جایی تورو جلو میبره اصل خودتی پس واقعاً با خانوادت پیش یک پزشک برو چون موقع امتحانات نهایی فشار بیشتره و با کمبود آهن و ویتامین د به خودت آسیب میرسونی