پپرونی123 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 554 عنوان خواهرشوهرم انتظار داشت اسم بچمو 497 بازدید | 43 پست انتخاب کنه. منم حتی نظرشون رو نپرسیدم.شوهرم رو توجیه کردم که انتخاب اسم با من هست و نظر تو هم خیلی مهمه و ما دوتاییم که اسم بچه رو انتخاب میکنیم 1404/07/12 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83649 چ سرخوش لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
پپرونی123 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 554 غلط کرده -- رو نده راستش باسلیقه نیستن که حتی نظرشون رو بشه پرسید
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11989 انتظار که فک نکنم ولی شاید ذوق داشت حالا واسه بچه برادرشولی خب حق شما بود 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
پپرونی123 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 554 انتظار که فک نکنم ولی شاید ذوق داشت حالا واسه بچه برادرشولی خب حق شما بود آخهه اسم بچه های حاریم رو اون انتخاب کرده
rahaa75 عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 2662 مگه خواهرشوهرت میذاره خواهرشوهرش اسم بچشو انتخاب کنه ک تو اجازه بدی...چه توقع هایی دارن ملت کاربری دست ۲ نفر🌟
ناتوان عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 3145 راستش باسلیقه نیستن که حتی نظرشون رو بشه پرسید چقدر تحملش سخته -- فامیل بودید؟
پپرونی123 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 554 مگه خواهرشوهرت میذاره خواهرشوهرش اسم بچشو انتخاب کنه ک تو اجازه بدی...چه توقع هایی دارن ملت همینو بگو والا
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11989 آخهه اسم بچه های حاریم رو اون انتخاب کرده ولش😂 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
پپرونی123 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 554 چقدر تحملش سخته -- فامیل بودید؟ نه عزیزم غریبه ایم
پپرونی123 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 554 چقدر تحملش سخته -- فامیل بودید؟ نه عزیزم غریبه ایم
ssha123 عضویت: 1401/06/12 تعداد پست: 6396 اتفاقا من اسم برادرزادمو انتخاب کردم زنداداشام هم خیلی خوشش اومد گفت هرچی عمه کوچیکه بگه