2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم انتظار داشت اسم بچمو

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 43 پست
نه دیگه به این شدتچون من نپرسیدم اونام هیچی نگفتن خدایی

شما هیچوقت به خودت اجازه میدی که اسم بچه یک شخص دیگه رو انتخاب کنی ؟

یکی دیگه ۹ ماه به شکم میکشه واسه زایمان میمیره و زنده میشه 

یکی دیگه خرج میده

یکی دیگه شب بیداریاشو می‌کشه 

حالا خواهرشوهر اسم انتخاب کنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بگو‌ هروقت خداخواست و قسمت خودت شد 

برو اسم انتخاب کن 

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی کلا بدور از سلیقه این فقط حق شماست و همسرت. من سر پسر اولم اسمشو خودم انتخاب کردم. سر بچه دوم هم ...

اره دیگه حق پدر و مادره اما خب ادم با اطرافیانش اگه هم سلیقه باشن همفکری میکنه دیگه

ببین اگه هم سلیقه بودیم حتما نظرشون رو میپرسبدم اما خیلی متفاوتیم

والا ما هم هم سلیقه نیستیم اصلا

به نظرم رفتار شما خیلی بهتر بوده تا کار اون خانم که به تک تک ماها زنگ زد و نظر خواست

حتی دوباره اصرار اصرار که باید حتما بگید

و نگفتید و .....

وقتی از هممون لیست جمع کرد، گفت همون اسم که خودم انتخاب کردم ....

مشکلم اینه که ما هیچ دخالتی نکردیم هم اینطوری رفتار کردن‌‌‌..... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کانال بنتی هربال رو توی ایتا سرچ کنید جواب سوالتون اونجاست من متخصص طب سنتی نیستم 

ولی برای مشکل خودم که توی طب نوین راهی نداشت بهشون مراجعه کردم و نتیجه گرفتم 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

کانال بنتی هربال رو توی ایتا سرچ کنید جواب سوالتون اونجاست من متخصص طب سنتی نیستم ولی برای مشکل خودم ...

عجب...

متاسفانه اعتقادی به طب سنتی ندارم .منتها شما اینقدر با اطمینان صحبت کردین فکر کردم مرجعی واسه حرفتون دارید

عجب...

تعصب نداشته باشید دوست عزیزم 

مهم نجات جون مردمه 

اگر این سه تا طب باهم ترکیب بشن خیلی خیلی میتونن موثر تر از الان باشن 🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

تعصب نداشته باشید دوست عزیزم مهم نجات جون مردمه اگر این سه تا طب باهم ترکیب بشن خیلی خیلی میتونن موث ...

عزیزم فکر میکنم شما اشتباه متوجه شدید.شما گفتید طب سنتی راه حل داره که کودکان بدون واکسن زدن،ایمن باشه بدنشون

من پرسیدم راه حل طب سنتی واسه مبتلا نشدن به فلج اطفال چیه

خب این چه ربطی به تعصب داره؟ اگه تعصبی هم وجود داره از سمت شما نسبت به طب سنتیه

ضمن اینکه تاپیک مربوط به کاربر دیگه و در جای دیگه ست

چرا اینجا جواب می دید؟!

عزیزم فکر میکنم شما اشتباه متوجه شدید.شما گفتید طب سنتی راه حل داره که کودکان بدون واکسن زدن،ایمن با ...

چون قفل شد اونجا 

اوکی من دیگه اینجا صحبتی نمیکنم‌ پوزش 🫶🙏