آقایی با یک دختر بالای 11 سال همو میخوان اما این وسط مادر اقاعه مخالفه میگه ن تو نباید با این دختر ازدواج کنی، بعد هم از اونطرف دختره سنش از 30 و چن سالشه خواستگار میاد براش رد میکنه..
ینی شما میگید این دختر بدرد نمیخوره، آخه من رفتم خواستگاریش قبولم نکردن ،گفتن خونه نداری و اینکه چرا ...
من کجا گفتم دختر بدرد نمیخوره 😑
خب راست گفتن تنهایی نمیره خواستگاری پدرومادرت باید باشن نمیشه چهار بزرگ تر داری فردا به چی شد بتونم بگن بزرگتر داره بریم باهاش حرف بزنیم نمیشه که دختر بزرگ کردن همینجوری بدن دست شما از رسیده برید که
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کجا گفتم دختر بدرد نمیخوره 😑 خب راست گفتن تنهایی نمیره خواستگاری پدرومادرت باید باشن نمیشه چهار ...
اره بخدا نمیدونم پدرم چی گفته بهشون گفته الان پسرم خونه نداره فقط ي کار داره و بس خودش تنها رفت گفتم صبر کن نرو الان من فقط ي پیشنهاد دادم اما اون رفته بود!