2777
2789
عنوان

بلاخره مدرسه پسرم رو بعد کلی کوش قوص عوض کردم خوشحالترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 78 پست
پیش دبستانی اره ۱۳ نفر بودن.کلاس اول 17 نفر.دوم و سوم الان 23 نفرن

اره چون پیش دبستانی خیلیا بچشونو نمیبرن کمتره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردیپسر خودمم دولتیهدخترم غیرانتفاعیه چون متوسطه هست امنیت توی غیرانتفاعیا بیشتره

بله واقعا بهترین کار رو کردم 

هم پسرم داشت ضربه میخورد هم خودم 

واقعا کشش نداشتم بخام ۹ با یه معلم از خود راضی سر کنم

دخترم اوله ۱۴ نفرنیه دخترم ششمه ۲۴ نفرن

خدا حفظشون کنه پس ظاهرا همه جا همینطورن .

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

اره ۱۵ نفرنمدرسه قبلی ۳۶

خب خداروشکر .بنظر منم بچه های اول تا سوم حداقل باید حتما غیرانتفاعی باشن

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بله واقعا بهترین کار رو کردم هم پسرم داشت ضربه میخورد هم خودم واقعا کشش نداشتم بخام ۹ با یه معلم از ...

شهریه چقد؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

کی گفته دولتی بهتره؟؟خداروشکر خوشحالی

حالا هر چی حال بحث کردن ندارم 

دلایل خودم رو دارم چون همون هفته ی اول خودم 

به چشم دیدم تو مدارس دولتی اصلا برای 

دانش اموز اهمیت قایل نمیشن

حالا هر چی حال بحث کردن ندارم دلایل خودم رو دارم چون همون هفته ی اول خودم به چشم دیدم تو مدارس دولتی ...

از اول اشتباه کردی گذاشتی دولتی

بازم خوبه همون اول جلو ضررو گرفتی

خودمون دولتی میرفتیم دیدیم محیط و معلماشو

انگار ارث پدرشونو از ادم طلب دارن😐😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.