2777
2789

وااای از خوشحالی بعضم گرفته 

این چند روز گذشته راجب مدرسه پسرم تاپیک زیاد زدم

بلاخره رضایت همسرم رو گرفتم 

امروز رفتم مدرسه پسرم پرونده ش رو گرفتم بردم غیر انتفاعی نگمم اونجا کی رو دیدم تا پسرم رو بردم 

سر کلاسش دوستم رو ک از بچه گی همسایه دیوار به دیوار

بودیم رو دیدم از خوشحالی هر دومون کلی ذوق کردیم

نگم چقد خیالم راحت شد 

بلاخره بعد یه هفته میتونم بگم با ارامش پسرم رو سپردم

و برگشتم خونه بدون کوچکترین استرسی 

واقعا میتونم بگم مث یه معجزه شد برام 

اینقد هفته ی گذشته رو به گریه و استرس سپری کردم

ک الان احساس میکنم خدا بغلش رو برام باز کرده

میگه دیدی بلاخره بعد از چند وقت سختی 

ارامش و شادیم برات فرستادم 

خوشحالم برخلاف نظر خیلیا ک اینجا بهم میگفتن 

بزار دولتی بمونه بهتره ولی احساسات مادرانم 

قدرتمندتر بود و جنگیدم براش 

بماند به یادگار 😍

تعدادشون کمه ؟ من دخترم غیرانتفاعیه ولی بازم ۲۳ نفرن

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته دولتی بهتره؟؟

خداروشکر خوشحالی 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
تعدادشون کمه ؟ من دخترم غیرانتفاعیه ولی بازم ۲۳ نفرن

دختر من۱۵ نفرن

البته پیش دبستانی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

خوب کاری کردی

پسر خودمم دولتیه

دخترم غیرانتفاعیه چون متوسطه هست 

امنیت توی غیرانتفاعیا بیشتره

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

دختر من۱۵ نفرنالبته پیش دبستانی

پیش دبستانی اره ۱۳ نفر بودن.کلاس اول 17 نفر.دوم و سوم الان 23 نفرن

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

برای وی عوض کردی اونجا اذیتش کردن!؟

مدرسه شون چون دولتی بود خیلی شلوغ بود

از رفتار معلمشم راضی نبودم 

کل تایم استرس داشتم ک مبادا کسی بچم رو اذیت

کنه چون پسرم خیلی ارومه برخلاف همکلاسیاش