2777
2789
عنوان

بین من و‌شوهرم حرمتی نمونده

369 بازدید | 29 پست

اصلا احترام و حرمت و هیچ دوست داشتنی نیس . ادم ب شدت عقده ای . بی منطق . بی درک و بی مسئولیت و قدرنشناسی هست . دیشب پسرم گوشی شو پرت کرد دو نیم سالشه . بهش گفت نیکان دفعه اخرت باشه دفعه بعد جور دیگه رفتار میکنم . بچه ام نمیتونه حرف بزنه . تنهاست و هیچ بازی و سرگرمی و هم بازی نداره منم میرم سرکار و میام میبرمش یه ساعت پارک ولی بچه انرژیش زیاده و ب این شکل تخلیه میکنه من شرایط پسرمو درک کردم و گوشیمو میزارم جایی ک دستش نرسه . پسرمم حس میکنم چون پدرش همش سرش تو گوشیه و ب اون بی توجه برای همین خشمشو اینجوری نشون میده

دیشب من از حرف شوهرم ناراحت شدم گفتم مثلا دفعه بعد میخوای چیکار کنی . گفت ب تو ربطی نداره . کی با تو حرف زد

منم گفتم پسرمه کسی حق نداره بزنتش و ب من مربوطه . بچه اس و متوجه نیس تو باید گوشیتو در دسترسش نزاری . اونم عصبانی شد با داد و بیداد گفت ب تو ربطی نداره  رفت تو اتاق درم کوبوند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این شرایط حس میکنم پسرم روانش بیشتر اسیب ببینه یعنی حدایی ب نفعشه تا ضررش . چون پدرش همش داد میزنه راحت منو میزنه . فحش میده . بچه میترسه . من سکوت میکتم ب اونم میگم اروم باش بچه اسیب میبینه میترسه ولی اون بدتر میکنه . دیشب ک داد زد پسرم رفت سمتش میزد ب پای باباش . یعنی هربار این کارو میکنه

خوب شما هم با لحن بد باهاش صحبت کردی وقتی آرومه راجع به بچه باهاش حرف بزن.خصوصا یه کم بزرگتر بشه پسر نیاز به بازی با پدر داره..همیشه احترام هم رو حفظ کنین.تو‌عصبانیت سعی کن حرفی نزنی که بعداً پشیمون بشی.

طلاق

مثلا فکرمیکنی خیلی خوشمزه ای فرت و فرت میگی طلاق؟

تو کاست میذاره هااااا

حالا خوددانی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خب حالا شما چرا حرف تو دهنش گذاشتی؟ بعدشم. عزیزم این دوگانگی رفتار پدر و مادر تو تربیت بچه  بیشتر به ضرر بچته تا اون حرف باباش

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

لطفا برا تربیت بچه با همسرت هماهنگ باش که وقتی بچه اشتباه میکنه چیکار کنین چه واکنشی نشون بدین ... انتظار داری همسرت بی تفاوت باشه؟؟؟  خب اینجوری بچه اصن نمی فهمه اینکارش اشتباهه فک میکنه یجور بازیه...

حرفات زضت بودن فک کن جات با همسرت عوض میشد و همسرت اونجچری بات برخورد میکرد چه حالی میشدی؟؟؟ بچه هر دوتونه باید باهم هماهنگ باشین

خوب شما هم با لحن بد باهاش صحبت کردی وقتی آرومه راجع به بچه باهاش حرف بزن.خصوصا یه کم بزرگتر بشه پسر ...

ده ساله نتونستم ادمش کنم مث سگ میپره ب ادم . خیلی وحشی بددهن و عصبیه هبچ جوره حرف سرش نمیشه

لطفا برا تربیت بچه با همسرت هماهنگ باش که وقتی بچه اشتباه میکنه چیکار کنین چه واکنشی نشون بدین ... ا ...

دو ونیم سالشه ! حرف نمیزنه حتی یه کلمه ! مگه تنبیه برای دو ساله س . صد بار بهش گفتم بچه فقط توجه و محبت میخواد حق هم نداری بزنیش

خواهشا کارهایی دیگتونو وقتی تو خفا انجام میدید دعواتونم تو خفا انجام بدید بچه ها گناه دارن

من دعوا نکردم اروم گفتم میخوای چیکار کنی . اون بد جواب داد ‌ بعدم صداشو برد بالا . من هیچ وقت تو این ده سال صدام بالا نرفته ب هیچ وجه . حتی شده بارها منو زده ولی جیکم در نیومده . مرد وحشی ندیدی ب خدا