2777
2789
عنوان

چقدر دلم واسه بچه ها میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هییییچی نمیخوره خودم رو بکشم هم لب به صبحونه نمیزنه میگه حالم بد میشه چایی هم کلا بدش میاد نمیخوره

اوه خب همین صبحونه نخوردن ۹ چیزهای دیگه هم دنبالش داره. خودت صبحونه میخوری که اونم بشینه پای سفره صبحونه؟

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

حالا صبح زود بیدار شدن بدم نیست

فقط طرح جدیدی که مدرسه رفتن یه سال زودتر بشه😑

آخه بچه ۵ ، ۶ ساله کودکیشو کرد که انقدر زود بندازنش تو درس و مشق ؟

حدیث داریم کودک باید تا ۷ سالگی رها باشه 

بعد این دولت بی فکر😐 بجا اینکه به مسائل مهمتر کشور بپردازن میخوان بچه ۵ ساله بفرستن مدرسه

امیدوارم تصویب نشه 

عاشق خوابم 🦥💜

تو مدرسه اذیتش نمیکنن یا اتفاقی افتاده که نمی‌خواد بگه ؟ رفتار معلما چطوره ؟ همه اینا رو بررسی کن بچ ...

نه عزیزم استرس درس و داره 

دخترم کلاس سومه 

مشقاشو مینویسه اما تو حفظیجات خوب نیست 

مثلا همش میگه به خانم پیام بده بگو امروز از من نپرسه 

یا بگو امروز واسه ریاضی منو پای تخته نبره 

بعد من هر چی دلداری میدم هیچی نیست کاریت ندارن 

باز لحظه ورود به مدرسه میگه دلم درد میکنه میشه امروز و نرم 

افرین دقیقا نظم و تلاش رو یاد میگیره ،دنبال هدفاش رفتن رو یاد میگیره ، زندگی کردن رو یاد میگیره بخوا ...

عزیزم بچه شما ۸ شب میخوابه بچه من اصلا زودتر از ۱۰:۳۰ خوابش نمیبره 

از ۶ صبح بیدار باشه و ی سره بازی کنه بازم زودتر از ده و نیم یازده خوابش نمیبره 

آدم ها باهم متفاوتن 

بچه من هم آخر شب تازه حرفهاش یادش میاد گاهی اوقات نیم ساعت فقط تو رختخواب حرف میزنیم😐

دختر منم همینه دقیقا یک ساعت باید تو تخت باشیم تا خوابش ببره 

بهش میگم چرا از ظهر که اومدی اینارو نمیگی اخه😃

نمیخوابه هرکاری میکنم اصلا خوابش نمیبره ۹ شب

من کامل خونه رو خاموشی میدادم و چراغا رو خاموش میکردم بالاخره چند شب اول خوابش نمی‌برد ولی کم کم عادت می‌کنه بدنش و سر ساعت می‌خوابه.

پسر من دیشب به زور ساعت ۴ خوابیده😑منم همینو گفتم گناه دارن طفلیا بعد مادرای دیگه میگن نه خوبه که مس ...

اینکه ساعت ۴ میخوابه خیلی بده

جلوی رشدش رو میگیره و بهش آسیب میزنه

ولی بچه ای که صبح زود بیدار میشه خواب شبش هم مرتب میشه و به موقع میخوابه

🖇❤️

نه عزیزم استرس درس و داره دخترم کلاس سومه مشقاشو مینویسه اما تو حفظیجات خوب نیست مثلا همش میگه به خا ...

عزیزم ❤️

با معلمش صحبت کنین در این مورد اگه چندبار چندتا سوال آسون ازش بپرسه شاید استرسش کم بشه 

اتفاقا سحرخیز بودن خیییلی خوبه،همون بهتر ک از کودکی عادت داده بشه،اگه ازونور شبها زودتر بخوابن صبح س ...

من کلی آدم میشناسم شب ها تا دیر وقت بیدارن و صبح دیرتر بیدار میشن در صورتی که همه مدرسه رفتن ولی عادت نکردن به سحرخیزی 

همه که نباید ۵ صبح بیدار بشن ۸ شب بخوابن 

اتفاقا شب بیدار موندن خیلی حال میده🤣