2777
2789

دوستان شوهرم هر چی میخریم به خانوادش با قیمت و ریز جزئیات میگه یه روز گفت دوستم بچه ش بدنیا اومد شیرینی داد انقد پول دادیم ، به من نگفته بود ولی جلوش مادرش اینا گفت منم ناراحت میشم این چیزا رو من نباید بدونم ولی اونا باید بدونن ، خانوادشم با خانواده من خوب نیستن اون روز میخواستیم با مادر شوهرم اینا بریم بیرون گفتم من وسیله چی بیارم چند بار پرسیدم همش میگفت من میارم دیگه ،منم گفتم بیاید ببینیم چی میخوایم بیاریم چند بار گفتم نیاودید شنیدم به پدرشوهرم میگفت عروس کرموعه کرم داره دیگه نگاه چجوری با من حرف میزنه دیروز رفته خونه پدرش اینا معلوم نیست چی بهش میگن، پدرشوهرمم گفت به پسرت بگو ، بنظرتون من چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هیچی هیچ نظری نده اصلا هم کاری به کارشون نداشته باش در حد ادم غریبه رفتار میکنن پس تو هم غریبه بد ...

اینکه شوهرم همه چیو بهشون میگه چی‌ من از این موضوع خیلی ناراحتم هر جا بریم جرأت نداریم بگیم نکنه مادرش ناراحت نشه ولی ناراحتی من اصلا مهم نیست

با شوهرت خوب و مهربون باش ،همینارو به شوهرت بگو ، سعی کن تو حاشیه نباشی زیاد ، در جوابش با لبخند و محترمانه می گفتی مامان جان من که چندبار گفتم چی بیارم شما اجازه ندادین،کاش همون لحظه که شنیدی محترمانه به روش میاوردی ،همیشه حرفتو بزن بعدشم بگو بخند

محلشون نده به همین راحتی

بخدا اصلا میرم حرف نمیزنم که نکنه یه چی از توش در بیارن ولی باز از همینم حرف در آورده بنظرتون خرف من بد بوده؟ خیلی راحت گفتم چند بار گفتم نیاودید ببینیم چی میخوایم بیاریم دیگه اینم نباید بگم؟

از صبح که شوهرم رفته به حرفاشون فکر میکنم و اشک میریزم به شوهرم بگم همیشه مقصر منم

عزیزم بخدا خانواده شوهر همینن حالا با درصد بدی کم یا زیاد سعی کن کنار بیای من کشیدم که میگم بخدا ارزش ندارن روزتو از سر صب خراب کنی اگه مستقلی کلا بیخیالشون شو رفت و امدتو کمتر کن

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

بخدا اصلا میرم حرف نمیزنم که نکنه یه چی از توش در بیارن ولی باز از همینم حرف در آورده بنظرتون خرف من ...

حرفت بد نبوده.

من کلا سالی دوسه بار در حد سر زدن میرم خونه مادرشوهرم، نه ناهار نه شام‌

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
با شوهرت خوب و مهربون باش ،همینارو به شوهرت بگو ، سعی کن تو حاشیه نباشی زیاد ، در جوابش با لبخند و م ...

هر موقع میگم میگه متوهم فکر میکنی همه درباره تو حرف میزنن نمیدونم چرا همیشه مقصر منم و خودشونو نمیبینن باباش که کلا با داستان تیکه هاشو میندازه

اینکه شوهرم همه چیو بهشون میگه چی‌ من از این موضوع خیلی ناراحتم هر جا بریم جرأت نداریم بگیم نکنه ماد ...

من باشم مثل شوهرم بهش هیچ اطلاعاتی نمیدم فقط وقتی گلایه کرد میگم یادم رفته بود و کم حرف میشم باهاش 

چون بیمحلی رو شوهر من جواب میده 

بعد که صداش خیلس دراومد دلایلم رو میگم که چرا مثل خودش رفتار کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرفت بد نبوده.من کلا سالی دوسه بار در حد سر زدن میرم خونه مادرشوهرم، نه ناهار نه شام‌

کاش منم همین بود خیلی خستم همش باید بریم اونجا روحم اذیت میشه از طرفی نمیتونمم شوهرمو تنها بفرستم اونجا

حرفت بد نبوده ولی یاد بگیر هرجامیخوای بری ب اندازه خودتون همه چی ،حتی پیکنیک وقابلمه و ظرف  و زیرانداز ببری ، اینکه من چی بیارم تو چی بیاری ب نظرمن مسخرس وهمیشه هم حرف توش هست، بیاره ی جور،نیاره ی جور ......

عزیزم بخدا خانواده شوهر همینن حالا با درصد بدی کم یا زیاد سعی کن کنار بیای من کشیدم که میگم بخدا ارز ...

خیلی دوست دارم رفت و آمدم کمتر بشه ولی شوهرم دوست داره همش بره اونجا