دوستان شوهرم هر چی میخریم به خانوادش با قیمت و ریز جزئیات میگه یه روز گفت دوستم بچه ش بدنیا اومد شیرینی داد انقد پول دادیم ، به من نگفته بود ولی جلوش مادرش اینا گفت منم ناراحت میشم این چیزا رو من نباید بدونم ولی اونا باید بدونن ، خانوادشم با خانواده من خوب نیستن اون روز میخواستیم با مادر شوهرم اینا بریم بیرون گفتم من وسیله چی بیارم چند بار پرسیدم همش میگفت من میارم دیگه ،منم گفتم بیاید ببینیم چی میخوایم بیاریم چند بار گفتم نیاودید شنیدم به پدرشوهرم میگفت عروس کرموعه کرم داره دیگه نگاه چجوری با من حرف میزنه دیروز رفته خونه پدرش اینا معلوم نیست چی بهش میگن، پدرشوهرمم گفت به پسرت بگو ، بنظرتون من چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
با شوهرت خوب و مهربون باش ،همینارو به شوهرت بگو ، سعی کن تو حاشیه نباشی زیاد ، در جوابش با لبخند و محترمانه می گفتی مامان جان من که چندبار گفتم چی بیارم شما اجازه ندادین،کاش همون لحظه که شنیدی محترمانه به روش میاوردی ،همیشه حرفتو بزن بعدشم بگو بخند
بخدا اصلا میرم حرف نمیزنم که نکنه یه چی از توش در بیارن ولی باز از همینم حرف در آورده بنظرتون خرف من بد بوده؟ خیلی راحت گفتم چند بار گفتم نیاودید ببینیم چی میخوایم بیاریم دیگه اینم نباید بگم؟
از صبح که شوهرم رفته به حرفاشون فکر میکنم و اشک میریزم به شوهرم بگم همیشه مقصر منم
عزیزم بخدا خانواده شوهر همینن حالا با درصد بدی کم یا زیاد سعی کن کنار بیای من کشیدم که میگم بخدا ارزش ندارن روزتو از سر صب خراب کنی اگه مستقلی کلا بیخیالشون شو رفت و امدتو کمتر کن
حرفت بد نبوده ولی یاد بگیر هرجامیخوای بری ب اندازه خودتون همه چی ،حتی پیکنیک وقابلمه و ظرف و زیرانداز ببری ، اینکه من چی بیارم تو چی بیاری ب نظرمن مسخرس وهمیشه هم حرف توش هست، بیاره ی جور،نیاره ی جور ......