2777
2789
عنوان

مامانای باردار سرماخوردم چ داروی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 53 پست
چون سیستم ایمنی بدنت ضعیف میشه

تقویتی هم میخوردم.باز خوبه ماه هال اول نیستم.ولی سرماخوردگی گفت تو بارداری چی بخورم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

گلوم خشک شده.خب چیکار کنم گفتم تا بخورم اگه بختر نشدم بعد برم دکتر فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم

گفتم که اون ممنوعه. مایعات گرم بخور، آب نمک هم قرقره کن

دکتر به من استا ساده داد با شربت دیفن هیدرامین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سمت ما یخرده ظهرا گرمه غروب که میشه بخاریا روشننننن

من فک کنم عرق کردم کولر روشن کردم مریض شدم.بیشتر از یکماه ک عطسه میکمم تو خونه گفتم شاید فصلی و حساسیته چند روز تو خوتب گلوم خشک میشد ولی فک نمیکردم اینطوری بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

تقویتی هم میخوردم.باز خوبه ماه هال اول نیستم.ولی سرماخوردگی گفت تو بارداری چی بخورم

پرتقال زیاد بخور خیلی زیاد . کیوی و فلفل دلمه هم تقویتت میکنه . بارداری توفصل پاییز و زمستون سخته واقعا منم شیش ماه اخر تو فصل سرما بودم سخت بود مراقبت زیاد میخواد

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

گفتم که اون ممنوعه. مایعات گرم بخور، آب نمک هم قرقره کندکتر به من استا ساده داد با شربت دیفن هیدرامی ...

استا هم دیشب خوردم بزای ابریزش.ولی گفتم اینو بکی دوتفر اولی بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من فک کنم عرق کردم کولر روشن کردم مریض شدم.بیشتر از یکماه ک عطسه میکمم تو خونه گفتم شاید فصلی و حساس ...

قرقره بینی هم خیلی خوبه ، آش بخور ، بخور بده مرتب ، 

دیگه مجبوریم تحمل کنیم خواهر

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

پرتقال زیاد بخور خیلی زیاد . کیوی و فلفل دلمه هم تقویتت میکنه . بارداری توفصل پاییز و زمستون سخته وا ...

خداکنه زود خوب بشم.هنوز پرتقال ندبدم.قرص جوشان ویتامین سی بخورم خوبه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

قرقره بینی هم خیلی خوبه ، آش بخور ، بخور بده مرتب ، دیگه مجبوریم تحمل کنیم خواهر

دستگاه بخور باید زمستون بگیرم .ما هنوز کولر میزنبم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

گلوم خشک شده.خب چیکار کنم گفتم تا بخورم اگه بختر نشدم بعد برم دکتر فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم

دمنوش گرم بخور. چای کمرنگ بخور. عسل و آبلیمو بریز توی آب گرم و بخور. سوپ بخور. توی خونه دستگاه بخار بذار. واقعا برای یه کم گلودرد دارو لازم نیست. 

دستگاه بخور باید زمستون بگیرم .ما هنوز کولر میزنبم

دستگاه لازم نیست ، یه کاسه آب بزار رو گاز بجوشه خاموش کن یه شالی چیزی بنداز رو سرت که احاطی کنه چند دقیقه خم شو بخار آب بزنه به صورتت همین

اینکارو روزی چند بار انجام بده 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اگه گلوت چرکی اموکسی سیلین تنها دارویی ک مجاز توی بارداری. من خودم تو دوران بارداری بخاطر عفونت دندون و سرماخوردگی میخوردم

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻