الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه سمت ما یخرده ظهرا گرمه غروب که میشه بخاریا روشننننن
من فک کنم عرق کردم کولر روشن کردم مریض شدم.بیشتر از یکماه ک عطسه میکمم تو خونه گفتم شاید فصلی و حساسیته چند روز تو خوتب گلوم خشک میشد ولی فک نمیکردم اینطوری بشم
تقویتی هم میخوردم.باز خوبه ماه هال اول نیستم.ولی سرماخوردگی گفت تو بارداری چی بخورم
پرتقال زیاد بخور خیلی زیاد . کیوی و فلفل دلمه هم تقویتت میکنه . بارداری توفصل پاییز و زمستون سخته واقعا منم شیش ماه اخر تو فصل سرما بودم سخت بود مراقبت زیاد میخواد
عضو گروه یک ستاره⭐ ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰ 💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)
گلوم خشک شده.خب چیکار کنم گفتم تا بخورم اگه بختر نشدم بعد برم دکتر فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم
اگه گلوت چرکی اموکسی سیلین تنها دارویی ک مجاز توی بارداری. من خودم تو دوران بارداری بخاطر عفونت دندون و سرماخوردگی میخوردم
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻