2777
2789
عنوان

می‌خوام برم سرکار ☹️❓

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 27 پست
آخه کارمون قراردادی با استخدامی نیست که

هیچ ربطی نداره قانون کار یکیه برو درمونگاه بعد زنگ بزن بگو من مریضم نمیتونم بیام سرکار . چ گهی میخواد بخوره؟ ریس اونجا بگو من بیام بچه ها مریض میشن این قانون کاره همه جایکیه

والا من یا خود همکارام با همون شرایط بد میریم سرکار 

ماسک میزنیم و یکم بی حالیم و درک میکنیم شرایط همو

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی حال نیستم دو دل موندم 🤦🏼‍♀️

پاشو برو سرکار عزیزم

تنبل بازی در نیار

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
از بچه ها گرفتم فک نکنم به پولشم نیاز دارم روزم ۵۰۰ میشه که کم میکنن

میدونم 

خب باز کامل خوب نشی ویروس بین خودتون گردش میکنه

اگر رفتی اصلا ماسکتو در نیار

ولی واقعا باید استعلاجی قبول کنه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
میدونم خب باز کامل خوب نشی ویروس بین خودتون گردش میکنهاگر رفتی اصلا ماسکتو در نیارولی واقعا باید است ...

حالا باردارم مرخصی بارداری رو قبول نداره سرماخوردگی رو چجوری قبول داشته باشه

میدونم خب باز کامل خوب نشی ویروس بین خودتون گردش میکنهاگر رفتی اصلا ماسکتو در نیارولی واقعا باید است ...

ویروس فقط روز اول هست و نهایت سرماخوردکیت شدید باشه دو نفر رو مریض میکنه

ویروس فقط روز اول هست و نهایت سرماخوردکیت شدید باشه دو نفر رو مریض میکنه

اینا رو واقعا روی چه حسابی میگی؟!

بین ۵ تا ۷ روز دوره انتقال داره

حداقل سه روز باید کامل رعایت کرد

اون تعداد مبتلا کردن هم بستگی به اطرافیان داره

که سیستم ایمنی چه جوری داشته باشن و آیا قبلا در معرض ویروس قرار گرفتن یا نه

اینا رو واقعا روی چه حسابی میگی؟!بین ۵ تا ۷ روز دوره انتقال دارهحداقل سه روز باید کامل رعایت کرداون ...

چون ی دکتری بهم گفته

و دقیقا همینه 

همکارم مریض شد دو روز اولش رو من سرکار نبودم

روز سوم رفتم طرف ماسک نمیزد ولی سرماخورده هم نشدم

چون ی دکتری بهم گفتهو دقیقا همینه همکارم مریض شد دو روز اولش رو من سرکار نبودمروز سوم رفتم طرف ماسک ...

چون یه دکتر گفته و شمام یه بار شانس آوردی دلیل نمیشه که قطعی باشه

تحقیقات اینو نشون دادن که بهداشت جهانی اعلام کرده

با یه مورد که نمیشه به همه مسائل عمومیت داد