چهارشنبه سرما خوردم دارو و دکتر قرص و سرم الان یکم خوبم بدن درد اینا ندارم فقط آب بینی و گلو درد کمی میخوام ماسک بزنم برم میترسم اونجا بگیرن بگن تو مریضمون کردی اگه هم خونه بمونم حققمو کم میکنن چجوری به کارفرما بگم که حققمو کم نکنه واقعا به پولش احتیاج دارم
هیچ ربطی نداره قانون کار یکیه برو درمونگاه بعد زنگ بزن بگو من مریضم نمیتونم بیام سرکار . چ گهی میخواد بخوره؟ ریس اونجا بگو من بیام بچه ها مریض میشن این قانون کاره همه جایکیه
والا من یا خود همکارام با همون شرایط بد میریم سرکار
ماسک میزنیم و یکم بی حالیم و درک میکنیم شرایط همو
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
میدونم خب باز کامل خوب نشی ویروس بین خودتون گردش میکنهاگر رفتی اصلا ماسکتو در نیارولی واقعا باید است ...
ویروس فقط روز اول هست و نهایت سرماخوردکیت شدید باشه دو نفر رو مریض میکنه
اینا رو واقعا روی چه حسابی میگی؟!بین ۵ تا ۷ روز دوره انتقال دارهحداقل سه روز باید کامل رعایت کرداون ...
چون ی دکتری بهم گفته
و دقیقا همینه
همکارم مریض شد دو روز اولش رو من سرکار نبودم
روز سوم رفتم طرف ماسک نمیزد ولی سرماخورده هم نشدم