2777
2789
عنوان

شوهرم دروغگو عه نماز نمیخونه

552 بازدید | 40 پست

وقتی ازش سوال میکنم اذان گفته؟ تو نماز خوندی؟ می گه آره در حالیکه تازه اذان گفته خب بکو نمیدونم نخوندم 

به روش نیوردم ولی دلم میشکنه الکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز هرکس واسه خودشه ول کنش دیگه باعث میشی دروغ بگه

تو نماز خودتو بخون

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

نمیخوادبخونه دیگه توام که مسئول تربیتش نیستی اونم قراره بخوابه توقبرخودش پس سخت نگیر

لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

وقتی نماز نمیخونه سرزنشش نمیکنی؟منم همیشه به مامانم دروغ میگم که نماز خوندم چون اگه راستشو بگم همش غ ...

نماز، یوزر‌ پسورد ورود به دنیا و فضای بهتره

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بعضیا راحت دروغ میگن

مثل شوهر من مثل آفتابپرست سریع رنگ عوض میکنه و با دروغاش آدمو فریب میده 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

از قبل ازدواج گفته بود نماز میخونه؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اسی تازه عروسی کردید؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️