zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91613 عنوان رییسم میخواد بیاد بازدید میشه دعا کنید نیاد و شرش از سرمن کم شه 86 بازدید | 2 پست مرسی به زور کار پیدا کردم حوصله ندارم مثل پارسال شه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1404/07/12 | 04:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانووو67 عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 5647 دختر منم فردا تو کلاسشون جشن میگیرن.سرما خورده،دیروز به معلمش گفتم روز جشن تغییر بدن قبول نکرد.دلم میخواست دخترم با دوستاش تو حشن باشه.کاش تاریخ جشنشون تغییر میکرد جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...