2777
2789
عنوان

عشقمو چه کنم

316 بازدید | 29 پست

بچه ها ۳۴ سالمه واقعا دیگه سنم خیلی رفته بالا اینجوری پیش برم ۴۱ سالمم بشه نمیشه مجدد ازدواج کنم مردی رو واقعا خیلی خیلی دوست دارم عقلانی خیلی از چیزهایی ک میخوامو داره بجزمهنترین مسئله نداشتن درآمد وکارثابت کارش آزاده بگیرونگیرداره توو این اوضاع اقتصادی افتضاح جامعه واسه همین افسرده وحساس وعصبی شده وکلا قید ازدواجو زده میگه باید درآمدم  بالای ۴۰ حداقل باشه تاازدواج کنیم  ولی واقعا میخوامش تنها مردیه که واقعا بهم نشسته و کنارش آرومو شادم حال دلم عالیه و ذوق وشوق دیدنشو دارم ودلم نیخوادجینگل کنم برم پیشش وخوشگلاسیون و...ولی واقعا راحتم پیشش خودخود واقعیمم بدون نقاب کیف میکنم ولذت میبرم اما ازدواجو چه کنم؟!!!ازطرفی هم 

توو نظرات باقیشو میگم

دلم وفکرم همش پیش اونه دلم میسوزه میگم کمکش کنم ازطرفی ازتنهایی و بی شوهری میترسم مگ مادروپدر تاچقدر زنده ان اوناهم میخوام ازدواجو خوشبختیمو ببینم سن بالای ۳۰ توو خونه آدم فکروحس میونه یه جورایی اضافیه نباید توو خوته مادروپدرباشه سنم بالاست باید جدا ومستقل شم وتنها راه ازدواجه وخب باتوجه ب حسنیات ازدواج اول وآخربرای خودم وبعد نادرم وپدرم واجتماع باید ازدواج کنم خاطرخواه وخواستگاری دوساله منو میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید گوشیم خاموش شد اول وآخر بخاطر خودم وبعد خوشحالی وخشنودی مادرم و دید اجتماع ک مثبت تر وقابل پسند تره نسبت به آدم متاهل تا مجرد باید ازدواج کنم ولی این آقاروک یکسال و۶ ماهه منو میخواد ومن فقط یکی دوباریکسال ونیمه پیش دیدمش واصلا وابدا ظاهزش اکت وزی اکشن و...ش ب دلم نیست ب قولی تایپ من نیست ولی عقلانی کاملا اوکیه وفوق العاده عاشقمه همش میگه هرچی تو بگی هرچی تو بخوای یعنی اون حال بدیه اون آقایی که عاشقشم بخاطر افسدگیش وبهم نمیده چون درامد ثابت وکارثابت نداره اون وضع وداره ولی این درآمد ثابت وکارثابتو داره تنها فرق مالیشون همین وگرنه هردو خونه وماشین دارن من فقط ظاهر عشقمو میپسندم ایشونو نه و من یه زن آزاد وراحت تر و حرف حرف من خواهد بود پیش این آقای دومی زن سالاریه ولی پیش عشقم مرد سالاریه روحرفش حرف بزنم یااصرازی کنم میگه اه حال وحوصله ندارم گیر نده یعنی هرچی میگه باید گوش بدم ولی خیلی خوبی ونهربونی وزحمتکشیدنام برام داره اما دومیه اصلا گیرنده نمیگه وهمیشه ففط نازمو میکشه واقعا موندم چ کنم

🙄🙄منم فک میکردم پول اونقد مهم نیست.اما الان بخلطر همین بی پولی ک توش گیر کردم حالم از همه چیز رابط ...

یعنی نمونم به پاش تا کار ودرآمد سابت گیر بیاره افسردگیس اوکی سه مثل اوائل عالی بشه و انشاءالله ازدواج کنیم به نظر شما؟

یعنی نمونم به پاش تا کار ودرآمد سابت گیر بیاره افسردگیس اوکی سه مثل اوائل عالی بشه و انشاءالله ازدوا ...

افسردگی ک خیلی سم.اره واقعا الان بهتر ازدواج نکنید.چون بدتر میشه افسردگیش

افسردگی ک خیلی سم.اره واقعا الان بهتر ازدواج نکنید.چون بدتر میشه افسردگیش

منظورم اینه بمکنم تا کار ثابت گیر بیاره به نطرتون وانشاءالله افسردگیش خوب شه یا پابذارم رودلم باعقلم تصمیم بگیرم برم بادومی آخه چهره ش ب دلم نیست 🙈

🙄🙄منم فک میکردم پول اونقد مهم نیست.اما الان بخلطر همین بی پولی ک توش گیر کردم حالم از همه چیز رابط ...

خونه وماشین داره ولی کارثابت نه تو رل زدی یا ازدواج کردی عزیزم راستی نگاه کن ببین توو تاپیکای آخر عکس بنده خدا حذف شده؟

سلام، من نمیگم حتما با دومی ازدواج کن ، فقط میخوام بگم اولی قدرتو نمیدونه  الان که دارت  براش عادی شده و سعی و کوششی نمیکنه برا بدست اوردنت هم وقت خودشو تلف میکنه هم وقت تورو اون بهانه کرده تا به حقوق چهل میلیون برسه بعدش با تو ازدواج کنه ببخشید که اینو میگم یجورای به قول معروف گ س ا د کرده  وگرنه میتونست بگه بعداز ازدواج با تو سعی و تلاش و کوششمو بیشتر میکنم درآمدم بیشتر بشه براشم فرقی نمیکنه بیست میلیون دربیاره یا صد میلیون وقتی بیست میلیون درمیاره مجبوره کل سی روز ماه رو بره سرکار و پول دربیاره اما اگه صد میلیون دربیاره اندازه دوسه ماه دنبال کار نمیره یا ده روزه بیست میلیون گیر بیاره بیست روز دیگشو بیکار میگرده هرچی هم دربیاره مثلا همون ماهی چهل تومن یا صدتومن چیزی به تو نمیده شاید به جایی هم برسه که باید خرجشم بدی ، دومی هم همه چی بستگی به خودت داره بعدا خودت امکان داره همچی رو خراب کنی شخص خودت منظورم اینکه نتونی به خاطر اولی دوام بیاری کاری میکنی که برگردی به اولیه رو این مسئله خیلی فکر کن خیلی مهمه ، حالا اگه ارتباط با اولیه هم سرجای خودش بمونه که دیگه بدتر .

سلام، من نمیگم حتما با دومی ازدواج کن ، فقط میخوام بگم اولی قدرتو نمیدونه الان که دارت براش عادی ش ...

ممنونم عزیزم از نظرت اینو بگم که چند ماه ممکنه بیکار باشه ۱ ماه مثلا ۲۰ ت داشته باشه یک ماه ۱۰ ت ۱ ماه مجدد بیکار اینک کار ثابت ودرآمد ثابت توو این اوضاع گرونی ونابسامان کشور باید داشته باشه حرف منطقی ایه کحق میدم افسرده و اغون وحالش بده وتنهایی بخواد و تا اصرارکنم بگه گیرنده من ولی عاشقشم موندم سکوت وصبوری کنم باتوحه به علاقه ی شدیدم به داشتن حامی وزندگی مشترک باتوجه به مادرومدر ودیدکاه اجتماع هم مزیت برعلت هست یاپابذارم رودلم وجداشم برم با آقایی که حسی ندارم ولی ازدواجیه وعقلانیه اوکیه وعاشفه ونازکشه اینو من واقعا موندم باتوجه ب سن بالام وقبلا ازدواج کردگیم واوضاع اقتصاری جامعه و تنوع طلبی اکثرآقایون ازدواجی نیستن میگم نکنه دیگ خواستگار نیاد برام بهتر موندم واقعا چه کنم😥😔🥺

ممنونم عزیزم از نظرت اینو بگم که چند ماه ممکنه بیکار باشه ۱ ماه مثلا ۲۰ ت داشته باشه یک ماه ۱۰ ت ۱ م ...

آبجی جان ببخشید من کاربر اقا هستم پروف عکس زن برام گذاشته بعضی ها اشتباه میگیرن، جای خواهرم فقط خواستم راهنماییت کنم ، درآمد ثابت و اینا میتونه یه کاریش بکنه  یا کاری دیگه انجام بده ا الان اسنپ که بیست چهارساعته هست روزی بالای یه میلیون هم درمیارن حتی دومیلیون هم بعضی شبها کار میکنن تهران رو میگم شهرهای دیگه نمیدونم بشرطی که ماشین سالم و مدل باشه همش خرج نندازه . من فقط احساس کردم تورو برای ازدواج نمیخواد فقط برای وقت گذرونی و دوست دختر داشتن میخواد امکان داره خیلی هم دوستت داره و دوست داره فقط مال خودش باشی اما عاشقت نیست ، دوست داشتن با عاشق شدن فرق داره امکان داره طرف یکی رو دوست داشته باشه حالا به هردلیلی مثلا زیبایی طرف جذابیت طرف اندام و هیکل طرف مهربونی و قلب پاک طرف پاکی و حیاو نجابت طرف وغیره،،،،، اما عاشق طرف نشه یعنی برای زندگی و ازدواج نخواسته باشش فقط دوستش داره همین، حالا شما برعکس اون  هم دوسش داری هم عاشقش هستی یعنی برا زندگی  و ازدواج میپذیریش  ، درسته پول مهمه اما اینکه میگی تا به درامد ماهی چهل میلیون نرسه ازدواج نمیکنم و شما میگید حرفش منطقی هست من قبول نمیکنم  چون اون به همین کارش عادت کرده و نمیخواد کارهای دیگه انجام بده یا با فکرش از همین کار پول بیشتری دربیاره ،  شما هم به نظرم شخصی هستید که فعلا با کم و زیادش میسازید و از این نظر مشکلی ندارید شاید با ازدواج  باشما کار بهتری گیرش بیاد شاید یه آشنایی ببره پیش خودش شاید شما هم جایی مشغول بکارشدید و خیلی شایدهای دیکه پس نگو حرفش منطقی هست از اینها که بگذریم من فقط نگران این بودم و بخاطر این مسئله فقط کامنت برات نوشتم  اصلا دومی هم هیچی فرض یه سومی خوب بیاد تو فقط ببین میتونی دوام بیاری و اولی رو بزاری کنارو فراموش کنی؟ کل منظوره من اینکه اول تکلیف خودتو با خودت روشن کن صادقانه ببین خودت با خودت چند چند هستی اینکه اولی رو نتونی فراموش کنی هم زندگی خودتو خراب کردی هم زندگی یه بنده خدای دیگر رو ، حتی به این هم فکر کن با یکی دیگه ازدواج کردی فرض محال تو اولی رو همه جوره گذاشتی کنارو فراموشش کردی بعدش  اولی بیاد سراغت و بخوادباهات بمونه و با حرفاش فریبت بده و زندگیتو خراب کنه میخواهی چیکار کنی؟؟؟ باور کن من چیز بیخودی نمیکم همه اینا اتفاق می افته مخصوصا که نتونی دوام بیاری و خودمم احساسم اینکه بهیچ عنوان نمیتونی دوام بیاری چون خامش شدی اون راحت تورو بدست اورده  فهمیده هم دوسش داری فکر کرده دیگه چقدر با ارزش هست اعتماد به نفسش رفته بالا و بخاطر این جلو نمیاد فقط هم بخاطر اینکه خیلی راحت وارزون تورو بدست اورده و هیچ سعی و تلاشی برای بدست اوردنت نکرده  شما هم خامش شدید الان هم شاید اگه بفهمه میخواهی با یکی دیگه ازدواج کنی هیچ سعی و تلاشی برای ازدواج با تو نکنه فقط امکان داره منصرفت کنه ونزاره  یا با زمان خریدن ازتو به همین بهونه درآمد بیشتر تورو برای خودش نگه داره همینطور که الان یکی دوسالی گذشته و داره میگذره، راستی یه چیزی هم یادم رفته بود بگم به نظر تو همین الان اگه زن مطلقه نه یه دختر زیبا و جذاب حالا دانشجوی پزشکی باشه دکتر باشه خیلی پولدار باشه باهاش آشنا بشه و دحتره جواب مثبت بهش بده  آیا بخاطر نو ردش میکنه یا اینکه با کله قبول میکنه ؟؟؟؟؟

ممنونم عزیزم از نظرت اینو بگم که چند ماه ممکنه بیکار باشه ۱ ماه مثلا ۲۰ ت داشته باشه یک ماه ۱۰ ت ۱ م ...

تاپیک بهارنارنجججججم بخون با موضوع قلبم داره میاد تو دهنم دارم میمیرم یا ابلفضل،،،ساعت پنج و نیم گذاشته پیداش کن بخون 

آبجی جان ببخشید من کاربر اقا هستم پروف عکس زن برام گذاشته بعضی ها اشتباه میگیرن، جای خواهرم فقط خواس ...

سلام ممنونم برادر شما اول میگین چند سالتونه وآیا ازدواج کردین؟