2777
2789
عنوان

دمنوش لاغری عالی بهتون معرفی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5045 بازدید | 353 پست
زیره سیاه.نعناع.زرشک سیاه.قهوه سبز.چای سبز.زنیان این زنیانو‌میتونید نزنید اگه بزنید خیلی خوبه ولی مم ...

خیلی ممنون خدا خیرت بده واقعا هنچین چیزی میخواستم 

نعناع خشک؟ 

باید بریزیم تو ابجوش پودرشو؟ یا حتما باید دم هم بکشه؟ 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیره سیاه.نعناع.زرشک سیاه.قهوه سبز.چای سبز.زنیان این زنیانو‌میتونید نزنید اگه بزنید خیلی خوبه ولی مم ...

از هر کدوم چ نسبتی استفاده کنیم 

برا کسایی ک سقط کردن یا تنبلی تخدان و اندومتریوز دارن ضرر نداره 

خیلی ممنون خدا خیرت بده واقعا هنچین چیزی میخواستم نعناع خشک؟ باید بریزیم تو ابجوش پودرشو؟ یا حتما با ...

ببین همه رو برو از عطاری بگیر به اندازه مساوی نعناع میتونه هم نعناع عادی باشه هم فلفلی همه رو که گرفتی بگو برات آسیاب کنه هم بزن بسته به وزنت میتونی‌تا سه بار بخوری 

تا اینجاشو فهمیدی

از هر کدوم چ نسبتی استفاده کنیم برا کسایی ک سقط کردن یا تنبلی تخدان و اندومتریوز دارن ضرر نداره

از هر کدوم به اندازه هم مثلا پنجاه گرم اونی‌که تازه سقط کرده خونریزی داره نه نباید بخوره تا خوب میشه واسه اندیومتریوز مشکلی نداره 

تو پریود هم اصلا نخورید

از کجا مطمئنی ترکیبشون باهم مشکلی درست نمیکنه؟ امتحان شده است؟

عزیزم خیر سرم هشت ساله کارم اینه و دارم باهاش پول درمیارم همسرمم رشته ش اینه همین الانم‌خودم‌میخورم همشون گرم و چربی سوزن دو تا ترکیب مضر داشت حذفش کردم طبعشون خیلی تند بود

تو یه قوری جدا از پودر سه قاشق مرباخوری بریزید سه لیوان و نیم‌ لیوان دسته دار فرانسوی آب جوش بریزید خوب هم بزنید درشو‌بزارید حسابی دم‌میکشه روزی دو تا سه لیوان میل کنید

عزیزم خیر سرم هشت ساله کارم اینه و دارم باهاش پول درمیارم همسرمم رشته ش اینه همین الانم‌خودم‌میخورم ...

اوکی فردا میرم میخرم پس 

نتیجه رو هم میگمت 

برا من گرمی خوبع اتفاقا 

هم سردم کلا هم تازگی سقط داشتم