2777
2789

شیاف دیکلوفناک استفاده بکن و کیسه اب گرم رو بشین سرش یا بذار بین پات

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اهل مسکن خوردن و اینچیزا نیستم دمنوشی چیزی نیست بخورم خوب شم؟

مسکن لازمه. الان دیگه دکترا می گن اصلا نباید درد رو تحمل کرد. ضرر درد برای بدن و مخصوصا مغز کمتر از مسکن نیست.

اگه دردت خیلی خفیفه با کیسه ی اب گرم هم ممکنه قابل تحمل بشه ولی برای من بدون مسکن نمی شه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
کیسه آب گرم بزارم پس خوبه مرسی دمت گرم

عالیه خیلی اروم میکنه درد رو. 

اگرم نداری یا حوله داغ بکن با اتو

یا من یه وقتایی میرم زیر پتو سشوار روشن میکنم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
نه اهل مسکن خوردن و اینچیزا نیستم دمنوشی چیزی نیست بخورم خوب شم؟

الان میتونم بهت بگم  یه لیوان آبگرم +زعفران دم کرده+نبات  

تا گرمه بخور دردت آروم میشه صبح هم پاشدی دوباره یه لیوان بخور 

همیشه دو سه روز قبل پریودت یه قابلمه کوچولو اندازه ۵ کاسه ماست خوری کاچی درست کن بزار یخچال  روزی یه کاسه ماست خوری بخور تا روز دوم پریودت ادامه بده دوای پریود و دوای دردشه کاچی برای کم خونی و گرمی رحم درمانه 

یا اینکه یه کیلو موز ازسه روز قبل پریودت بخر روزی یک الی دوتا بخور  برای کاهش درد  انقباضات و عضلات شکم و گرنی رحم و کم خونی مفیده دوای درده اصلا 

اینا تجربه منه که هر ماه درد داشتم و خداروشکر اینا رو کشف کردم اگه موز گیرم نیومد کاچی میزارم اگه حوصله نداشتم یا زعفرون نبود موز میخرم و اگر این دو نبودن  دو روز قبل پریود چایی گرم و نبات و زعفرون میخورم تا روز دوم پریودم تا روون بشه و مطمئن باشم درد سراغم نمیاد