2777
2789

دخترم چندسال پیش درگیر شد. کل زندگیمو با آب داغ شستم. فرشا پتوها ملافه ها. . موهاشم از ته تراشیدم. البته الان پشیمونم. موهای خودم رو بلند بود پسرونه زدم و  بهش تیز بر رقیق زدم. توی سایت روازاده گفته بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم چندسال پیش درگیر شد. کل زندگیمو با آب داغ شستم. فرشا پتوها ملافه ها. . موهاشم از ته تراشیدم. ا ...

من قبلا یه بار دیگه که دخترم شپش گرفته بود از شامپو پرمترین استفاده کردم و رفع شد دیشب دوباره دیدم سرش رو میخارونه  تو موهاشو نگاه کردم دو تا رشک شپش دیدم اعصابم به هم ریخته 

ببرش حموم به موهاش نرم کندده بزن و شونه کن اگه چیزی باشه میریزه بعدش رشک ها رو موهایی که رشک داره با قیچی ببر

مدام این کارها رو بکن و روغن زیتون و سس مایونز و سرکه هم بزن تا چند روز خوب میشه بعدش مدام باید چکش کنی

CafeMom Tickers
چند وقت پیش گرفته بود؟

چهار سالش بود الان هفت ساله شده

موهاش تازه بلند و قشنگ شده خیلی حیفم میاد کوتاه کنم  امروز دونه دونه گشتم لای موهاش و حدود ده تا رشک و شپش پیدا کردم و از همون اسپری نیتا که عکسش رو بالا گذاشتم زدم انشاءالله که رفع بشه دعا کنین برام

سارا جان من از اسپری نیتا که شما میگید استفاده نکردم ولی با استفاده از یک محلول موهای دخترم بکل و برای همیشه از شپش و رشک پاکسازی شد اگه میخوای ادرس اینستاشون رو بدم 

https://instagram.com/shepesh_therapy?igshid=wz1reit000kp

چهار سالش بود الان هفت ساله شده موهاش تازه بلند و قشنگ شده خیلی حیفم میاد کوتاه کنم  امروز دون ...

سلام....خوبین؟

نمیدونم میاین سایت هنوز؟

میخواستم بدونم این اسپرری اثر کرد؟چن روز طول کشید؟

حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤
سلام....خوبین؟ نمیدونم میاین سایت هنوز؟ میخواستم بدونم این اسپرری اثر کرد؟چن روز طول کشید؟

سلام وقت شما بخیر 

اون سری نیتا گرفتم اثر نکرد هنوز شپشا تو سر دخترم بودن  آخرش موهاشو کوتاه کردم و پرمترین گرفتم و ملحفه ها رو همه شستم تا رفع شد

ولی همین چند وقت پیش دوباره  شپش گرفت که با توصیه یکی از آشناها قطره گیاهی کیمیا رو گرفتم یعنی بی نظیر بود با یه بار استفاده به کل شپشا از بین رفت و نیازی به ملحفه شستن هم نبود تازه قطره رو تضمینی دادن گفت اگه از بین نرفت پولتو پس میدم

سلام وقت شما بخیر  اون سری نیتا گرفتم اثر نکرد هنوز شپشا تو سر دخترم بودن  آخرش موهاشو کو ...

این قطره رو از کجا گرفتین؟

حلما جان؛دلبندم بند بند وجودت را به خدایی میسپارم که بیشتر از من هوایت را دارد....تنت همیشه سلامت❤❤