2777
2789
عنوان

نمیدونم چه رشته ای برم دوازدهمم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 24 پست
😂😂استرسشو دارم

با این شرایط که بوی خوبی ازش در نمیاد امیدوارم اصلا سال تحصیلی بسلامتی  طی بشه 🤦 ستاد استرس افزای دانش آموزان به فکر شوهر 😈 درس بخوان محصل شوهر چیه تو این سن ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار کمکت کنم

من خودم رشتم برقه

ببین معلمی 

یه نقطه امنی داری

حقوق ثابت (خیلی زیاد نیست در حد فک کنم ۱۵ایناس دقیقشو نمیدونم )

کارت چالش خاصی نداره از نظر کاری و روند روتینی داری

نقطع اخرشم اینه که بتونی خصوصیم تدریس کنی و کارت خیلی بگیره و ذرامد زیاد بشه 

برق یا رشته های مهندسی

اغلب اولش حقوق نداری حداقل تا لیسانس(مگه کار تدریس اینا انجام بدی یا با حقوق کم بری جایی)

اگه تو شهرای بزرگ باشی قطعا قطعا کار هست و زیاده 

اولش از حقوق کم شروع میشه بشتگی به مهارت و کارت زیاد میشه الان حقوق من پنجاهه با دو سال سابقه

کارت معمولا چالشیه ممکنه اعصابت خورد شه تا راه خلو پیدا کنی ولی بعدش به شدت شیرینه من خودم دوسش دارم ممکنه با روحیه یکی دیگه سازگار نباشه

مدام سوادت بالا میره چون این رشته ها ته ندارن 

یه جورایی همیشه چیزایی هستن که بلد. نیستی 

تو کارت خیلی با بقیه سروکار نداری (من چون تقریبا درون گرام دوس دارم اینو چون کارم طراحیه با تعداد محدودی سروکار دارم)

درامد هم یه تسبت سوادت میتونه خیلی خوب بشه 

بعد ها میشه شرکت زد و ...ولی به همین اندازه هم چالش داره 

حالا باید ببینی کدومش با روحیه شما سازگاره و چی از زندگی میخوای

ببین معلمی فقط در صورتی برو که با شخصیتت سازگاری داشته باشه. آدم جدی ای هستی؟ معمولا می‌تونستی به عن ...

نه زیاد بیشتر دلقک کلاسم😂ولی دوست دارم مثلا هی به بچه ها انگیزه بدم یا کلاسو از یک نواختی در بیارم جوری که از درس خسته و زده نشن

بزار کمکت کنم

من خودم رشتم برقه

ببین معلمی 

یه نقطه امنی داری

حقوق ثابت (خیلی زیاد نیست در حد فک کنم ۱۵ایناس دقیقشو نمیدونم )

کارت چالش خاصی نداره از نظر کاری و روند روتینی داری

نقطع اخرشم اینه که بتونی خصوصیم تدریس کنی و کارت خیلی بگیره و ذرامد زیاد بشه 

برق یا رشته های مهندسی

اغلب اولش حقوق نداری حداقل تا لیسانس(مگه کار تدریس اینا انجام بدی یا با حقوق کم بری جایی)

اگه تو شهرای بزرگ باشی قطعا قطعا کار هست و زیاده 

اولش از حقوق کم شروع میشه بشتگی به مهارت و کارت زیاد میشه الان حقوق من پنجاهه با دو سال سابقه

کارت معمولا چالشیه ممکنه اعصابت خورد شه تا راه خلو پیدا کنی ولی بعدش به شدت شیرینه من خودم دوسش دارم ممکنه با روحیه یکی دیگه سازگار نباشه

مدام سوادت بالا میره چون این رشته ها ته ندارن 

یه جورایی همیشه چیزایی هستن که بلد. نیستی 

تو کارت خیلی با بقیه سروکار نداری (من چون تقریبا درون گرام دوس دارم اینو چون کارم طراحیه با تعداد محدودی سروکار دارم)

درامد هم یه تسبت سوادت میتونه خیلی خوب بشه 

بعد ها میشه شرکت زد و ...ولی به همین اندازه هم چالش داره 

و ساعت کاری مهندسی معمولا طبق وزارت کاره از هشت تا پنج 

ولی معلمی کمتره و تابستون ها هم تعطیلی

حالا باید ببینی کدومش با روحیه شما سازگاره و چی از زندگی میخوای

بزار کمکت کنممن خودم رشتم برقهببین معلمی یه نقطه امنی داریحقوق ثابت (خیلی زیاد نیست در حد فک کنم ۱۵ا ...

وای چه خوووب اتفاق برق مدنظرمههه کلا به مهندسی خیلی علاقه دارم

میتونم بپرسم دانشگاهتون کجا بود و چه گرایشی رو خوندید

تراز و رتبه و اینا چقدر لازمه 

و اینکه الان کجا مشغول به کارید

مرسی واقعا😔چون همین مد نظرم بودم

خب من دو سال معلم ریاضی بودم. بعد بچه ها الان واقعا ریاضیشون ضعیفه. یعنی حتی جدول ضرب... نه حتی جمع و تفریق هم درست بلد نیستن. بعد مدرسه و اولیا از معلم ریاضی توقع دارن بهشون همه چی رو یاد بده، معادله رو یاد بده، اتحاد ها رو یاد بده... 

یعنی واقعا یه کار نشدنیه. 

بعد از اون طرف من نمره واقعی رو میذاشتم. نصف کلاس میفتاد. بعد هر روز صد نفر از اولیا گرفته تا بچه ها رژه میرفتن روی مغزم که نمره ها رو زیاد کن. 

بعد نمی‌دونم مدیرها خیلی راحت تقلب میرسوندن و من این موضوع خیلی اذیتم می‌کنه چون این کاملا بچه ها رو نابود می‌کنه چه از نظر اینکه دیگه برای درس تلاش نمیکنن و به جایی نخواهند رسید، چه از نظر اخلاقی. 

واقعا برای من شبیه جنگ بود و اصلا سر کار احساس آرامش نداشتم. به جز حالا وقتایی که توی عدد و رقم و توضیح دادن درس غرق می‌شدم. 

وای چه خوووب اتفاق برق مدنظرمههه کلا به مهندسی خیلی علاقه دارممیتونم بپرسم دانشگاهتون کجا بود و چه گ ...

کارشناسیم رتبه ۹۰۰سدم دانشگاه بوعلی همدان قبول شدم گرایشم الکترونیک بود 

ارشدم ۳۰۰دانشگاه تهران گرایش مخابرات