2777
2789

سه ماهه باردارم زیاد خمو راست نمیشم حمومم خیلی بدوضعی بود خواهرام برام سوپ اوردع بودن مریض بودم

یهو خواهرم گفت برم موهام بشورم بیام حموم خیلی بدوشع بود همه چی وسط بود

دو تا خواهرام تمیزش کردن خجالت کشیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت نکش ولی برای اینکه تو ماه های بعدی که سنگین تر میشی عذاب نکشی سره نظافت 

هر وقت رفتین حمام یه آب بگیر کف حمام بقیه وسایلا هم که سره جای خودشه کار سنگینی نیس 

خونه هم ده روزی یه بار یه دستمالی بکش سطحی که کارات انبار نشه 

عزیزم آنقدر خنده ام میگیره از تاپیک هات🤣 هی نشستی تو خونه آت میگی حامله ام خونه ام کثیف مادرشوهرش اومد ظرف شستن خونه ام افتضاح آشپزخونه افتضاح الآنم که حمام آت افتضاح خواهرات اومدن کمک ات خب پاشو به خودت تکون بده معلومه پشیمون و شرمنده نیستی از اینکه خونه آت کثیفه که همینجور نشستی دست نمی‌زنی تا بقیه برات تمیز کنند خودت نمیتونی به شوهرت بگو کمک حالت باشه 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
دوست ندارم کسی جاییو کثیف ببینه حتی اگه باردار باشم حس میکنم تو ذهنش میمونه

اگر بچه دارن،  کاملا درکت میکنن. 

منم خواهرم یکبار اون هفته اومد. 

این هفته هم میخواد بیاد ان شاالله. 

فدا سرت. 

اصلا همچین فکری نمیکنن. 

اونا میدونن در حالت عادی به نظافت اهمیت میدادی. الان شرایطت خاصه. 

اصلا غصه نخور،  فکر و خیال نکن.  نه برای خودت نه برای نی نی اصلا خوب نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم آنقدر خنده ام میگیره از تاپیک هات🤣 هی نشستی تو خونه آت میگی حامله ام خونه ام کثیف مادرشوهرش ا ...

خب عزیزم همه جا نا مرتبع به خونه نمیرسم

بعد که میان بم سر بزنن خجالت میکشموقتی خواهرام اومدن همه جا تمسز کردم ولی فک نمیکردم حموم برن بخدا اخه جایزم نیود بیاد خونمون دوش بگیره وگرنه تمیزمیکردم

خوب بانو شما هنوز۳ماه هستی دگ میتونی کارهاتو انجام بدی همین کارا می‌کنن که کلیپ میسازن حاملگی اونا حاملگی ما بچه شما هنوز اندازه یک زنبوره  و شما میگی حامله ام اینجه کثیف اونجه کثیفه خوب پاشو کارات بکن که لااقل خودت آمبولی نکنی .بعدشم مگ ت حموم  و بود وسیله شستشو کجا دارن یا داخل یک سبد هستن میایی بیرون ی از بگیر که کف برع من هر چه فک میکنم نمی‌فهمه حموم چجوری کثیفه که شما میگید