2777
2789
عنوان

شبایی که میخام برم سفر خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور

خیلی بده همیشه تو سفر بی انرژیم حوصله ندارم دلم میخاد برسم مقصد بخابم باز اونحام بخاطر عوض شدن جام خوابم کامل نیس

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

از استرس و هیجانه

متاسفانه مغزم قائل به تفکیک نیس چه سفر برای ریکاوری باشه چه برای کار بابت هردوش من بشدت افت فشار پیدا میکنم همه ش دلم میخاد این لحظات تموم بشن انگار قراره اعدام شم

آدمای خوشخواب با اینکه حرص آدم رو درمیارن بهتر از آدمایی هستن که خوابشون سبکه و به همه چی حساسن

اره بخدا من غبطه میخورم ب اونایی که راحت میخابن 

خودم خسته م باشم پشه بال بزنه بیدار میشم

منم همینطورولی حالا مسافرت یهویی باشه وسط لباس جمع کردن خوابم می‌بره

مال من یهویی غیریهویی نداره این سفررو از دوماه قبل میدونستم باید بیام اما باز تپش قلب دارم عروسی م بهام برم پیک نیک م همینه کلا خواب ارومی ندارم دست و پام همه ش میپره فقط از سفر بیام خونه خودمون سکوت باشه شاید یه خواب اروم داشته باسم

منمحالا سفر کوتاه خوبهمن برای سفرهای چندروزه زمینی هم همینه مشکلمهمسرم و پسرم فول میخوابنمن بیدار کن ...

اخ اخ منم همینم الان زل زدم‌ به تلویزیون خاموش 

منم همینطورم... خوابت نمیبره خیالت راحت😂دمنوش بخور کتاب بخون مدیتیشن کن اگه کاری نداری

اره نبرد که نبرد 😅😅😅

هرکاری بگی کردم مغزم لج کرده قشنگ 😬😬

مال من یهویی غیریهویی نداره این سفررو از دوماه قبل میدونستم باید بیام اما باز تپش قلب دارم عروسی م ب ...

من علاوه بر اینکه خوابم نمیبره اونقدر استرس میکشم بچم تب میکنه 

یعنی نشده یبار بریم شمال شب قبلش بچم تب نکنه و منو دو دل نکنه 

من علاوه بر اینکه خوابم نمیبره اونقدر استرس میکشم بچم تب میکنه یعنی نشده یبار بریم شمال شب قبلش بچم ...

اخ‌ اخ دیگه استرست هزاربرابر میشه 

شانس منم اینه که من همیسه سفرام مصادف باروز اول دوم پریود میشه یعنی اون استرس سفر با این درد مضاعف پدرمو‌در میاره