2777
2789
عنوان

چقدر حس ناکافی بودن بده نه ❓

158 بازدید | 12 پست

هیچ کاریم از دستت بر نیاد

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دقیقا 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی.

با اینکه همه کاری میکنی ولی بازم یکی پیدا میشه یه لکه سیاه بهت نشون میده وسط اونهمه سفیدی،انگاری ادمو با غلطک زیر گرفتن له له میشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

از ادمایی که همچین حسی بهت میدن فاصله بگیرحتی خانوادت باشن

هیچ کس این حس رو بهم نمیده خودم این حس رو دارم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی بده نسبت به چه موضوعی حس ناکافی بودن داری؟

نیمتونم بگم

خیلی.با اینکه همه کاری میکنی ولی بازم یکی پیدا میشه یه لکه سیاه بهت نشون میده وسط اونهمه سفیدی،انگار ...

این نادیده گرفته شدنه 

من واقعا میبینم کافی نیستم کامل نیستم

بد هست اما میشه کاری کرد خودتو دوست داشته باش

نمیشه اصلا نمیشه شرایطم بده

نمیشه اصلا نمیشه شرایطم بده

اول باید یکی خودمو دوست دارم 

خودتو بغل بگیری و برای همه چیز ببخشی 

و شروع دوباره 

ورزش کن حداقل پیاده روی 

آب زیاد بخور 

رژیم مناسب استایلت بگیر 

به پوست و موهات برس

اول باید یکی خودمو دوست دارم خودتو بغل بگیری و برای همه چیز ببخشی و شروع دوباره ورزش کن حداقل پیاده ...

بحث مالیه