2777
2789

بچه ها یه پتو مسافرتی پلیسه مخمل دارم ازش راضیم، چندروز پیش تو بازار دیدم گفت 600حدودا،، اما نخریدم

حالا امشب داشتم تو یه کانال پارچه فروشی میگشتم یهو دیدم پارچه مخمل حبابی زده متری160 عرضشم 1ونیم هست ،،، همینا ک پتو نوزاد ازش هست تو بازار خیلیم نرم و قشنگن 

بنظرتون پارچشو بگیرم چندتا بدوزم؟ دوطرفش باید فقط لبه هاش دوخت بخوره 

یک مترونیم هم بگیرم هر پتویی 240 میوفته،،، سه چهار تا نیازداریم 

خوبه؟ شمام ازین فکرا به سرتون میزنه یا منم فقط؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پتو متری بگیر. 

حبابی ام خریدی بده بیرون برات بدوزن که با چرخ صنعتی باشه. 

چرخ خونگی توان دوختش رو نداره

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب پتو متری بگیر. حبابی ام خریدی بده بیرون برات بدوزن که با چرخ صنعتی باشه. چرخ خونگی توان دوختش رو ...

پتو متری چیه؟ نشنیدم تا حالا

عه با خونگی نمیشه دوخت؟ مثلا میخام بصرفه دربیاد، بخام پول دوخت بدم اماده بخرم بهتره فک کنم

من از اون حبابیا دوس ندارم سلیقه شخصیه خوشم نمیاد😂تواگه دوس داری خوبه انجام بده ولی اونا نازکن ها ا ...

منم عاشقش نیستم اما بدم نمیاد 😁 نازکیش در حد پتومسافرتیا هست دیگه، نازکتر که نیست هست؟ 

منم عاشقش نیستم اما بدم نمیاد 😁 نازکیش در حد پتومسافرتیا هست دیگه، نازکتر که نیست هست؟

من یه بار تو پارچه فروشی دیدم خیلی نازک بود از پتو مسافرتی خیلی نازک تر ....حالا شاید ضخیم ترشم باشه نمیدونم ولی چیزی که من دیدم نازک بود

پتو متری چیه؟ نشنیدم تا حالاعه با خونگی نمیشه دوخت؟ مثلا میخام بصرفه دربیاد، بخام پول دوخت بدم اماده ...

برو از نزدیک ضخامتشو ببین. 

اگر زیاد نیست با سوزن شماره 16 میشه دوخت،  بخر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خودم نه اما مادرشوهرم از اینکارا می‌کنه اتفاقا خوبه 

اره همون دو طرفی که برش داره رو بدوز ترکی هارو نمیخواد

من برا مادر شوهرم با چرخ خونگی دوختم 

از این مدل پله ای میگن لوله ایه چیه من برا دخترم با آستر تدی اونم کت دوختم با چرخ خونگی 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

خودم نه اما مادرشوهرم از اینکارا می‌کنه اتفاقا خوبه اره همون دو طرفی که برش داره رو بدوز ترکی هارو ن ...

اهان اره ضخامتش زیاد نیس فک کنم اینارم میشه دوخت احتمال زیاد با چرخ خونگی

یعنی میگی کارا پیرزنا دارم میکنم😂😂

اهان اره ضخامتش زیاد نیس فک کنم اینارم میشه دوخت احتمال زیاد با چرخ خونگییعنی میگی کارا پیرزنا دارم ...

نه عزیزم😂یعنی میگم کاربردیه هستن کسایی که از این کارا میکنن 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم